Vas megye továbbra is a Fidesz-KDNP erős vára maradt

szróbert • 2014. október 16., csütörtök •
Összefogás, munka, elszántság és tettrekészség kell – hangzott el a Fidesz-KDNP kampányértékelő gyűlésén, amelyen a két szervezet által támogatott, Vas megyében megválasztott több polgármester és önkormányzati képviselő is részt vett. Szombathely képviseletében a régi-új polgármester, dr. Puskás Tivadar és a Fidesz-KDNP színeiben megválasztott új önkormányzati képviselők jelentek meg.
Vas megye továbbra is a Fidesz-KDNP erős vára maradt

Ágh Péter, a sárvári választókerület elnöke volt a kampányzáró házigazdája, aki kiemelte, hogy a Fidesz-KDNP szempontjából jó eredménnyel zárultak az önkormányzati választások.

Büszkák lehetünk, hiszen csupa olyan életerős arcot látok, akik nagyon intenzív munka után, illetve nagyon intenzív munka előtt áll. Köszönet mindenkinek, elsődlegesen pedig a választóknak - mondta Ágh Péter országgyűlési képviselő. 

A Nádasdy-vár Házasságkötő termében elhangzott, hogy a Fidesz-KDNP számos helyen jobb eredményt ért el, mint 4 évvel ezelőtt. A munkahelyteremtés és a gazdaságélénkítés az elsődleges a továbbiakban is. Senki se feledje el, hogy a mandátumot a választópolgároknak köszönhetjük, ezért folyamatos egyeztetésre van szükség, velük!

Ezt követően, Majthényi László, a Fidesz-KDNP megyei listavezetője elmondta: régi jó bástyánk a sárvári vár, ezért vagyunk most is itt. Jelképes, hogy a házasságkötő teremben vagyunk, itt ugyanis életre szóló szerződések köttettek, köttetnek, erősítsük meg ezt a szövetséget a következő 5 évre mi is. Ez a szó legnemesebb értelmében vett szolgálat legyen. A politika nem hatalom, hanem lehetőség.
A területi operatív programról a leendő közgyűlési elnök elmondta, hogy a 2014-2020-as költségvetési ciklusban Vas megyében is megvalósíthatják elképzeléseiket a települési önkormányzatok.

Amikor a fejlesztéseket tervezitek, tekintsétek elsődlegesnek, hogy új munkahelyek legyenek és növekedjen a GDP - tette hozzá a megyei listavezető. 

Ezután dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere kiemelte: Győztünk vasárnap, és győzni mindig jó, a győztesnek pedig keveset kell magyarázkodnia. Köszönöm mindazoknak, akik sokat tettek a győzelemért. Vas megye és városai, falvai győztek. Szombathely csak úgy jelenthet komoly tényezőt, ha összefog a vasi településekkel, egyáltalán akkor, ha összefognak az azonos gondolkodású emberek. A következő 5 esztendőben is felhőtlen lesz az összefogás. A házasság nem kényelmetlen, az összefogásnak is kényelmesnek kell lennie.

Úgy kell gondolkodnunk, együtt dolgoznunk, hogy a választópolgárok 5 év múlva is azt mondhassák, érdemes újra bizalmat szavazni a Fidesz-KDNP képviselőinek. Tovább kell mennünk az úton. Összefogás, munka, elszántság és tettrekészség kell – zárta szavait a szombathelyi polgármester.

Kondora István, Sárvár polgármestere azt hangsúlyozta, hogy építkezni téglánként kell. Majd megosztotta azt a sárvári szlogent, miszerint a sárváriak ötcsillagos várost építenek.

Mindenki válasszon magának egy csillagot és fényesítse folyamatosan azt, hogy majd egyszer elszámolhasson magának és a választópolgároknak is. A hitelesség nagyon fontos, mert, ha az megbomlik, akkor a reakciófolyamat sem valósulhat meg. A kampány 4. napján vagyunk és már ,,csak” alig ezerötszáz nap van hátra a következő megmérettetésig. A munkát becsülettel el kell végezni, hiszen minden egyes városvezető példakép, ugyanis tetteink, mondataink minden pillanatban ott vannak a téren, és mindig minősítenek bennünket, és az egész politikát is minősítik. Vállalt feladatainkat teljes erővel és nyitott szívvel, de racionálisan kell véghezvinni - hangsúlyozta a sárvári városvezető. 

közösség

további frisss

lap tetejére