Szombathelyre érkezik a Fővárosi Nagycirkusz

H.Maja • 2015. április 22., szerda •
Richter Flórián és 60 tagú társulata ezúttal is varázslatos produkció ígér, tele világszámokkal és egzotikus állatokkal.
Szombathelyre érkezik a Fővárosi Nagycirkusz

A Fővárosi Nagycirkusz márciusban induló utazó cirkusza a városligeti aréna 125 éves fennállása alatt az első olyan nagyszabású rendezvény, melynek célja, hogy népszerűsítése és a vidéken élők számára is elérhetővé tegye a minőségi cirkuszt, erősítse a cirkuszművészet iránti érdeklődést.

A legendás Richter családtól már Szombathelyen is megszokhattuk a minőséget. Minden évben több olyan produkciót is bemutatnak, ami valamely rangos szakmai megmérettetésen díjazott volt. Így az idén is érkezik Richter Flórián a monte-carlói Arany díjal kitüntetett művész látványos lovas számaival. Lesz olyan, amikor egyszerre 14 állat mozgását koordinálja a művész a porondon és olyan is, amiben Szandra, a híres indiai elefánt lép fel lovakkal együtt.

                                 

Érkezik Redy Montico 5 bengáli tigrissel, és Christian Folco olasz bohóc is, aki a lengyelországi Zalawski Cirkuszfesztivál aranydíjasa lett nemrégiben. Nem maradunk légtornászok nélkül sem, a Baross Imre Artistaképző iskola tagjai készülnek lélegzetelállító bemutatóval.

Látható lesz Szombathelyen a világhírű Alexander ugródeszkacsoport és színesíti az előadást a legfiatalabb Richter generációból Kevin és Angelika lovas akrobata produkciója is. Mindezt pedig a Fővárosi Nagycirkusz zenekarának kíséretében csodálhatjuk meg.

                             

Egyszóval nem fogunk unatkozni, az biztos, csak győzzük majd a gyerekeknek elmagyarázni, hogy hogy is csinálta az a bácsi, vagy néni azt a lehetetlennek tűnő dolgot.

A cirkuszi varázslat április 29 és május 3 között lesz megcsodálható a Sportligetben. Előadások kezdete hétköznap 18 óra, szombaton 15 és 18 óra, vasárnap 11 és 15 óra. Jegyek 3000 Ft-tól kaphatók.

közösség

további frisss

lap tetejére