Jó nők és jó motorok közt hangulatjelentünk Harley-Davidson Open Road Festről

frisss.hu - Fotó: Tárnai Tamás • 2015. június 15., hétfő •
Csekkold a több napot átfogó képgalériánkat!
Jó nők és jó motorok közt hangulatjelentünk Harley-Davidson Open Road Festről

Balaton, napsütés, rock, lóerők, barátok és az a különleges érzés, hogy tartozol valahová- ez mind együttesen az Open Road Fest. Csütörtökön, a fesztivál hivatalos első napján a Kowalsky meg a Vega avatta fel a Nagyszínpadot. Majd a fellelkesült közönség tombolva hallgatta, ahogy Lukács Laci arról zenélt, hogy a jó nő az egyik este a haját befonta, álmában.

Napközben a sétányon korzózó motorosok érdeklődő kíváncsisággal mérték fel a terepre érkezett ismeretlen vasakat. A gondos gyűjtögetők a CPE- Chapter Pin Tőzsdén csereberélhették a féltve őrzött kitűzőiket, ahol újabb kincsekre tehettek szert.

Az újonnan érkezők nagy örömére a Mystica Mode lányai kivetkőztek magukból és egy gyors fehérnemű-bemutató során egy piros tűzoltókocsiról vízi pisztollyal hűtötték le a felbuzdult nagyérdeműt. A nem mindennapi műsor a koncert előtt terepszemlét tartó Tankcsapdát sem hagyta hidegen.

Rodeó bikával harcoló kemény motorosok, bungee jumping, ismert hazai zenekarok és az Erdős-féle kaszkadőr show hódított a fesztivál második napján. A fesztiválozók számára ez volt az a nap, amikor az Anna and the Barbies csókból csinált baracklekvárt, majd az EDDA „éjjel érkezett”, hogy birtokba vegye a Nagyszínpadot.

A nap furcsasága az volt, amikor a Harley-Davidson fesztivált ovisok lepték el és olyan elszántsággal száguldoztak mini motorjaikkal a veteránok és old timerek között, amit bármelyik motoros megirigyelhetne. A tavalyi győztes is visszatért a jótékonysági Kids Race-re és az apuka nagy örömére, sikerült megvédenie a címét. Ebből is látni, hogy már a picikben is ott lapul a Harley!

A fesztivál utcáin napközben olyan különleges emberekkel lehetett összefutni, mint a motoros világbajnok Talmácsi Gábor, vagy Erdős Csaba. Az utóbbi a már megszokott színvonalú, kiemelt kaszakadőr showjával érkezett a fesztiválra. A közönség lélegzetüket visszatartva figyelte a nem mindennapi mutatványokat.

Rekord számú látogató érkezett a 16. Open Road Fest harmadik és egyben utolsó napjára. Felvonulás, Europe koncert és nyereménysorsolás várta a szombaton érkezőket. Azoknak, akiknek eddig nem volt lehetősége egy igazi Harleyt vezetni, most alkalmuk adódott a Harley On Tour kamionjából kipróbálni a gyönyörű új modelleket. Így egy fotó erejéig, mindenki Harley tulajdonossá válhatott.

Az Europe koncert előtt fény derült a Sapka Művek épített motor show nyertesére, aki puszta kézzel egy bicikliből varázsolt motorcsodát. A hangulat a tetőfokára hágott, amikor a Hooligans után a Europe lépett a színpadra, aki gitár riffeket nem spórolva szórakoztatta a hálás közönséget. Mindenki torka szakadtából énekelte a „The Final Countdown”-t, sőt a szerencsések a zenekar pengetőjét is magáénak tudhatták a koncert végére.

A fesztivál történetében először egy hölgy vihette haza a nyeremény motort. Tóth Erika ugyan nem Harley-val érkezett, de egy Street 750 tulajdonosaként tér haza. A motor jó kezekben került. A nyertes könnyes szemmel mesélte, hogy egy nagy álom vált valóra.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére