Jégpáncélra dobták a kalapácsot

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. január 15., vasárnap •
A dél-afrikai edzőtábor előtt a Sugár úti pályán versenyeztek a dobóatléták. A Dobó SE téli versenysorozatának első fordulóját látogattuk meg.
Jégpáncélra dobták a kalapácsot

A téli alapozó időszakban a Szombathelyi Dobó SE Németh Pál Doboakadémia a hétvégén megkezdte téli versenysorozatát. Nem éppen optimális körülmények között, megtisztított dobókörből, de szinte összefüggő jégpáncélra dobták a kalapácsot Halász Bence és Gyurátz Réka társai, az olimpiai- és kétszeres Európa-bajnok Pars Krisztián betegség miatt hiányzott.  

A november vége óta zajló téli alapozás célja, hogy valamennyi sportolónk felülmúlja a tavaly hasonló időszakban elért eredményét. Már mindenki várta az első megmérettetést, először a korcsoportnak megfelelő saját szerrel, majd egy kilogrammal nehezebb, illetve nehézkalapáccsal is dobtak a fiatalok.

Jó eredmények születtek, még egy hétig kemény edzések lesznek, aztán jövő vasárnap indulunk és bízom benne, hogy Dél-Afrikában is folytatódik majd a sorozat és mindenki sérülésmenetesen, optimális körülmények között tud felkészülni az idei esztendő világ- és Európa-bajnokságaira – nyilatkozta honlapunknak Németh Zsolt mesteredző, akinek vezetésével le is mérték az eredményeket. 

A Dobó SE téli versenysorozatának eredményeit ITT böngészhetik,  a széria egyébként 5 fordulós, februárban és márciusban még egy-egy, míg áprilisban két versenyt rendeznek még. 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére