Jégbowlingozás, fakutyázás és egyéb finomságok

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. január 07., szombat •
A Schott Hungary Kft. családi programja a kedvezőtlen időjárás miatt ugyan elmaradt, a Műjégpályára kilátogatók mégis jól érezték magukat.
Jégbowlingozás, fakutyázás és egyéb finomságok

Mínusz 10 fokot mutatott a hőmérő, fagyos és erős szél fújt, így aztán úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a cégünk által meghirdetett mai családi jéggálánkat – tájékoztatta a helyszínen honlapunkat Kiss Enikő, a Schott Hungary Kft. HR marketingese. 

Nem maradtunk azonban így sem játék és jókedv nélkül, hiszen Varga Jenő jéglovag, a Szombathelyi Szabadidő Sportszövetség szakági elnöke vezetésével humoros ügyességi versenyeket láthattunk. 

A jégbowlingozás és a fakutya-tolás mellett még labdás-síbotos versenyen is összemérhették erőiket a korcsolyázás széllel és kemény faggyal is dacoló szerelmesei. Persze azok sem unatkoztak, akik ma nem merészkedett fel a jégre, hiszen a forró tea, a forralt bor vagy éppen a puncs és a ragyogó napsütés igazán jó hangulatot varázsolt egy kellemes beszélgetéshez.   

A korcsolyázáshoz ma nem éppen volt ideális az időjárás, mégis bízom benne, hogy 2017-ben még tovább növeljük a Műjégpálya látogatottságát – nyilatkozta honlapunknak a helyszínen Varga Jenő, akitől azt is megtudtuk, hogy a SZOVA és a Szabadidő Sportszövetség szervezésében lebonyolított harmincadik jégszezon során, minden hétvégén alkalmuk lesz a szombathelyieknek, hogy a különböző játékos sportvetélkedőkön megméressék magukat. 

A Schott Hungary Kft. céges családi napját várhatóan a jövő hétvégén rendezik meg a Műjégpályán. 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére