Itt a válasz, hogy miért buknak a csajok a rosszfiúkra

Frisss/Men.hu - fotó: pixabay, men.hu • 2017. július 13., csütörtök •
A vonzó megjelenésű és a meglepő személyiségjegyekkel rendelkező srácokat rajongják körül a hölgyek.
Itt a válasz, hogy miért buknak a csajok a rosszfiúkra

Nem ítélj elsőre! Bizonyára mindenki hallotta már ezt a mondást. Ennek ellenére a most frissen elkészített felmérés mégis arra enged következtetni, hogy a gyengébbik nem képviselői is hajlamosak elgyengülni és ezzel erősíteni a nagy átlagot. A pasik többsége ezért értetlenül rázza a fejét, mert nem érti, hogy miért pont egy macsóra esik kiszemeltünk választása. Általában ezek a férfiak hajlamosak megbántani, kihasználni és becsapni a lányokat, mégis körülrajongják őket. Kiderül, hogy miben rejlik a titkuk...

Számít a külső

Akármennyire is próbálja cáfolni a többség, nagyon is fontos a külső, a megjelenés. Az első részsikert ugyanis ezzel éri el a férfi. A hölgy figyelmét előbb felkelti egy szívtipró, aki képes bárkit levenni a lábáról. Ezek a pasik egyébként sokszor már azzal megnyerték a párharcot, amikor még meg sem szólaltak. Egyszerűen a magabiztos fellépés és a testbeszéd megteszi a hatását. Ettől pedig magabiztossá válhat a férfi, akinek előbb-utóbb a vadászat válik a hivatásává. Ugyanis egy rosszfiút nem lehet megfékezni és kalitkába zárni. Ellenkező esetben oda a magabiztossága és a pasi varázsa is.

 

Fontos tulajdonságok

Az önbizalom elengedhetetlenül fontos, ha a kiszemelt lányt szeretnénk meghódítani. Ehhez persze nem feltétlenül kell sármőrnek lennünk. Ha remek humorérzékkel van ellátva, vagy gyorsan kapcsol, tud dominálni egy társaságban, akkor jól el tudja adni magát. Ha pedig ehhez egy jól fizető állással és talpraesettséggel sem áll hadilábon, biztosan eléri célját az a fiatalember.

 

Egoista pasik előnyben

Nem csak a pozitív, hanem a negatív személyiségjegyek is vonzóak a hölgyek számára. Természetesen ilyenkor nem tudatos választásról beszélhetünk, hanem az ösztönökről, így akár pillanatok alatt képesek a lányok dönteni - a megérzésükre hagyatkozva. Megdöbbentőnek tűnhet, de mégis igaz, hogy az egoista, nárcisztikus férfiak rendelkeznek leginkább olyan személyiségjegyekkel, amelyre buknak a nők. Bizonyos esetekben pedig pszichopaták is előnyt élveznek az átlagemberhez képest. Amennyiben kételkedik kedves olvasó, megnyugtatásul közöljük, hogy fordított esetben is igaz ez a megállapítás. Tehát azok a nők képesek elcsavarni rövid idő alatt az erősebbik nem képviselőjének fejét, akik a hosszú távú párkapcsolatra alkalmatlanok.

 

Anyagiasság

Ez a megállapítás sem nevezhető forradalminak, hiszen a jó kereset magas életszínvonallal kecsegtet. Az anyagias világnak köszönhetően nagyon fontos szerepe lett a vagyonnak, ugyanakkor a világunk velejárója lett, hogy a legtöbb nőre mágnesként hat egy drágább ital, vagy exkluzív kiszolgálás. Azonban a költekezés nem biztos, hogy megoldás, hiszen könnyen célt érhet a férfi sok pénzzel, ugyanakkor nincs elkölthetetlen vagyon. Aki megfontoltan kezeli a kiadásokat nagyobb valószínűséggel választ az ideális társjelöltek közül. Viszont ha a fenti jegyekből néhány párosul a vagyon mellé, akkor máris belépőjegyet váltott a pasi a rosszfiúk világába. Könnyen, gyorsan ismerkedik, de képtelen lesz tartós és hosszú kapcsolatot kialakítani.

via

közösség

további frisss

lap tetejére