Itt a legújabb őrület: Szuperolcsó miniotthon

penzcentrum.hu • 2014. május 28., szerda •
Habár csak kilenc négyzetméter, az Amerikában hatalmas sikernek örvendő miniotthon nemcsak duplaágyas szobával, konyhával és fürdővel van felszerelve, de kerttel és tetőablakkal is. A ma már 22 500 dolláros (ötmillió forintos) áron kínált apró lakás prototípusán eredetileg csak diákoknak szerették volna bemutatni lépésről-lépésre, hogyan kell egy ilyen kis ingatlant kialakítani. A bemutatódarabnak azonban akkora sikere lett, hogy készítői árulni kezdték - írja a Daily Mail.
Itt a legújabb őrület: Szuperolcsó miniotthon

A hálószobában nem csak egy nagy ágy fér el. Kreatív helykihasználással számos rejtett szekrényt és tárolót tudtak beépíteni, így biztos, hogy minden elfér. A fürdőszobában egy mini fürdőkád/zuhanyzó kombinációja és wc is helyet kapott.
Mindemellett a cég elmondása szerint teljesen környezetbaráttá és energiatakarékossá tehetjük a lakást. Az angol wc-t lecserélhetjük komposztálóra, napelemet is beszerelhetünk, valamint egy vízgyűjtő rendszert is kapcsolhatunk a tetőhöz. Még a megfelelő szigetelésre is gondoltak: a hagyományos ablakoknál sokkal hatékonyabb és jobban szigetelőket tettek be.

 

közösség

további frisss

lap tetejére