Itt a friss fotó a Szombathelyről eltűnt kisfiúról!

Forrás, fotók: police.hu • 2015. december 10., csütörtök •
Kedd délután vitte magával francia állampolgárságú édesapja. A rendőrség most pontosította az eltűnt személyek kinézetét.
Itt a friss fotó a Szombathelyről eltűnt kisfiúról!

Továbbra sem találják a kedden eltűnt kisfiút, akit francia állampolgárságú apja vitt magával. A keresett férfi 185 centiméter magas, vörös szakállú. A közzétett fotóval ellentétben a férfi jelenleg nem hord körszakállat, csak az állán visel szakállt; a haja pedig nagyon rövidre nyírt. A rendelkezésre álló információk szerint a gyermek a fényképen látható kabátot viselte, amikor apja elvitte. Sajtóinformációk szerint az eltűnés előtt az apa súlyosan bántalmazta a kisfiú édesanyját, ezért súlyos testi sértés miatt is nyomoz miatta a rendőrség. 

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyek jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén! 

Frissítés: Időközben kiderült, hogy az apa egy bézs színű Mercédesszel lophatták el Bálintot. 

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére