Ismét sikeres hétvégét zárt a Lorigo TSE csapata

frisss.hu Fotó: Lorigo TSE • 2016. május 10., kedd •
Megint érmeknek örülhetünk.
Ismét sikeres hétvégét zárt a Lorigo TSE csapata

Szombaton Székesfehérváron rendezték meg az országos standard ranglistát, ahol az egyesület top párosa: Gomkötő Balázs-Laskovics Petra az elődöntő, közédöntő után a döntőbe verekedve magát, az előkelő 4.helyet érte el. 4 hónapja táncolnak együtt, így ez ígéretes folytatásnak tűnik, a márciusi területi bajnoki cím után. 


Ezen a napon még két páros indult a délutáni klubközi versenyen, ahol Cziráki Bálint-Balogh Anna kettős Junior I.ben standardban 2.helyezést, a latin táncokban pedig 5. helyezést ért el, valamint Ifjúsági korcsoportban D osztályban Iván Barnabás-Vincze Anikó 12.helyet szerezte meg.
Vasárnap folytatódott az éremgyűjtés, mégpedig Budapesten, a Danza Kupán. Itt Gyermek II. E osztályban Kovács Ádám-Faludi Eliza standard és latin táncokban is aranyérmet szerzett, Tóth Zoltán-Kránitz Anna kettős pedig standarban ezüstérmet, latinban pedig bronzérmet szerzett.

Mivel ezen a versenyen engedélyezett volt az osztályok közötti átjárhatóság, ezért a magasabb korosztályban is megmérették magukat, ahol Junior I-ben standard táncokban Kovács Ádám és Faludi Eliza ismét maguk mögé utasították a mezőnyt és a dobogó felső fokára állhattak, míg Tóth Zoltán-Kránitz Anna az ezüstérmet szerezték meg. Latin táncokban a Kovács-Faludi kettős 2. helyezést, a Tóth-Kránitz kettős az 5.helyet szerezte meg a döntőbe jutva.

Az egyesület többi tagja  a szombati ÖKO majálison adott műsort.
Felkészítő tanárok: Várbíró Zoltán, Nagy Júlia, Gombkötő Balázs, Elekes Helga, Faludiné Lovas Henriette 
 

közösség

további frisss

lap tetejére