Iseum rally: Szombathelyen is a Herczig-Bacigál duó győzött (frissített fotógalériákkal!!!)

SzR-TT • 2015. május 17., vasárnap •
Eger és Miskolc után a több mint 120 km-es össztávolságú szombathelyi ISEUM Rallyet is megnyerte a Herczig Norbert és Bacigál Igor kettős. A Super 2000-es Skoda Fabiaval versenyző páros 12,1 másodperccel előzte meg a bajnoki címvédő Kazár Miklós - Ferencz Ramón párost, további öttel pedig ifj. Tóth Jánost és Szőke Tamást. A célceremónián a győztes kettős pilótája, Herczig Norbert a frisss.hu-nak elmondta, hogy noha nem nekik feküdt ez a murvás, poros pálya, szerencséjük volt, mert az első versenynapon szerzett előnyt sikerült beosztani és, ha minimális időkülönbséggel is, de megnyerték a harmadik bajnoki futamot is. Az országos rally bajnokság abszolút sorrendjét is a Herczig-Bacigál páros vezeti.
Iseum rally: Szombathelyen is a Herczig-Bacigál duó győzött (frissített fotógalériákkal!!!)

A rally második napján, vasárnap nyolc gyorsaságit rendeztek. Szelesténél kora reggel kezdődött a verseny 2. napja, ezt az immár 4. szakaszt minimális fölénnyel, de az ifjabb Tóth János - Szőke Tamás duó nyerte meg, az ötödik gyorsaságit Csepreg környékén teljesítették, ezen a Turán Frigyes - Zsiros Gábor páros volt a leggyorsabb.

A hatodik szakaszt ismét a szombathelyi rallykatlanban bonyolították le, és ez alkalommal a Kazár Miklós - Ferencz Ramón kettős bizonyult a legjobbnak. A hetedik szakaszra újra Szeleste környékére költözött a futam. Ezt az etapot nem kis meglepetésre a Botka Dávid -Tóth Imre kettős nyerte meg Mitsubishi Lancer EVO9 R4-essel. Ezután a nyolcadik, Csepreg közeli szakaszt, majd a rallykatlanban lebonyolított kilencedik etapot, sőt a tizedik gyorsaságit is behúzta a Botka-Tóth páros. Az utolsó gyorsaságit Csepreg mellett rendezték meg.

A szombati 2. és 3. gyorsasági helyszíne a Farkaserdő volt. Itt született a következő videó:

 

kapcsolódó galéria


kapcsolódó galéria


kapcsolódó galéria


kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére