Ilyen volt az ötödik városi gólyaavató

frisss.hu Fotó: Tóth Arnold • 2016. február 25., csütörtök •
Tíz szombathelyi középiskola mérkőzött meg. Az eredmény: giga nagy buli!
Ilyen volt az ötödik városi gólyaavató

Csütörtök délután a zenétől és a szurkolástól volt hangos a Sportház, nem is csoda, hiszen ötödszörre rendezték meg a városi gólyaavatót szombathelyi középiskolásoknak. Itt voltak a bolyaisok, az NLG-sek, a hevesisek, a hermanosok, a KDG-sek, a gépiparisok, a HBSZ-esek, az orlaysok, a savariások és a művészetisek.

Délután négytől estébe nyúlóan Dávid Noel diákpolgármester és Bársony Dóra diák-alpolgármester, vagyis most éppen házigazdák vezetése  zajlott a nevetéstől, énekléstől és szurkolástól hangos gólyaavató. A zsűri soraiban pedig:  Szendrei Barbara, kézilabdázó , Kövesi Csaba, a Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Diákönkormányzatának polgármestere, Polgár Endre István, a Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri hivatalának munkatársa , Borsos László az Agora Logó Ifjúsági Szolgálat vezetője, Polgár Gábor a Szombathelyi Új Nemzedék Közösségitér Irodavezetője, valamint egy rövid ideig Hende Csaba országgyűlési képviselő foglalt helyet.

Hende Csabától amúgy megtudtuk, mivel korábban ő is Nagy Lajos Gimnáziumban járt, nekik drukkol.

A Frisss FM 97.7 stábja is ott volt a gólyaavatón:

A vetélkedőn amúgy a karaoke-től kezdve, a bodza pongon, a fesztivál kvízen, vagy a hálózsákversenyen át az össztáncig minden alap volt. Rengeteg fotóval mutatjuk a hangulatot: 

A legjobb három iskola pedig:

1; NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

2; Kanizsai Dorottya Gimnázium

3; Nagy Lajos Gimnázium

Mindenkinek gratulálunk! :)

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére