Ilyen szerény körülmények között tengődnek a legnagyobb sztárok

PCS - fotó: buzzfeed • 2016. december 16., péntek •
Leo Messi futball labdára hajazó birodalma épp olyan meglepő, mint Naomi Campbell háza.
Ilyen szerény körülmények között tengődnek a legnagyobb sztárok

Madarat tolláról, embert barátjáról - szól az ismerős lemez. Ha ez a megállapítás igaz, akkor valami igazság van abban is, hogy a sztárok olyan helyen élnek, amely a leginkább illik az egyéniségükhöz. Listánkon producer, modell, sportoló is megtalálható és megnyugodhatunk, egyiküknek sincs megélhetési problémája. Amennyiben a házak megjelenéséből erre lehet következtetni.

Kezdjük az utazást a lányok aktuális kedvencével. Justin Bieber kanadai énekes sokáig a botrányok miatt került a címlapra, ezúttal viszont a szolidnak cseppet sem nevezhető ingatlanjával rukkolt ki. Igazán impozáns üvegpalotában szauna, konditerem és természetesen medence is jár - csak úgy, a buli kedvéért!

 

Maradjunk egy pillanatig még a kanadai énekeseknél. Céline Dion sem veti meg a luxust, elég ha rápillantunk a csúszdával, több medencével és teniszpályával is ellátott birtokára. Itt bizony élmény lehet gyerekként élni.

 

Messi a Barcelona labdarúgó együttes támadójának lakására sem lehet unalmas vagy megszokott jelzőt aggatni. A több szintes épület felülnézetből egy futballlabdára emlékeztet bennünket.

 

A szépségiparban is jól lehet keresni. Mi sem bizonyítja jobban ezt a megállapítást, mint Naomi Campbell lakása, amely nagyon kilóg a sorból. A környezetbarát épületért több millió dollárt kellett leszurkolnia a modellnek.

 

John Travolta profi pilóta, ez már az első pillanatban kiderült. A lakása környezetében több repülőgép, tanker és kifutópálya is megtalálható, hogy minél többször hódoljon szenvedélyének. Akár egy nagy gyerek...

 

Aaron Spelling producerként vált világhírűvé, azonban 2006-ban 83 éves korában elhunyt. Mégsem mondhatni, hogy ne lett volna ügyes, hiszen gyermekeire több ingatlant is hagyott, köztük ezt a kastélyt.

közösség

további frisss

lap tetejére