Így szilvesztereznek a dobóatléták

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold • 2016. december 31., szombat •
Négy fiatal kalapácsvetőt kérdeztünk meg, hol és hogyan töltik az év utolsó éjszakáját.
Így szilvesztereznek a dobóatléták

Az év utolsó edzésén arról érdeklődtünk, hogy a fiatal tehetségek, amikor éppen nem edzenek vagy tanulnak, akko réppne, hogyan pihenik ki az egész esztendő fáradalmait. 

Gyurátz Réka: barátokkal, Szombathelyen töltöm a szilvesztert, aztán szeretnék továbbra is nagyon szorgalmasan dolgozni, készülni a 2017-es nagy versenyekre, ahol magabiztosan kellene a 70 méter feletti eredményeket hoznom. 

Gergelics Cintia: a szilvesztert barátaimmal töltöm, valószínű, hogy nálam koccintunk majd az újévre. Fontos év jön számomra, a téli OB után, a Téli Európa Kupára, majd a felnőtt világbajnokságra is szeretnék kijutni. Boldog lennék, ha sikerülne a 71 méteres kiküldetési szintet elérni. 

Halász Bence: nagy meglepetésemre, és persze örömömre is visszatért indiai barátom, Arjun Tomar, akivel igazi barátságot ápolunk. Rajta kívül néhány volt osztálytársammal, edzőtársakkal, és persze a barátnőmmel szilveszterezek. Sütögetünk, éjfélkor pedig koccintunk.

Rába Dániel: családommal töltöm, mint eddig mindig, idén is Szombathelyen. Aztán folytatom az alapozást, a kemény munkát, aminek gyümölcseként a junior Európa-bajnokságon (U20) szeretnék a dobogóra állni.

Jelenleg 2. helyen állok a ranglistán, az első helyre felkapaszkodni nehéz lesz, de nem lehetetlen. Július közepén Olaszországban eldől, sikerül-e. 

közösség

további frisss

lap tetejére