Időutazás Dr. Albannal

Tóth Eszter Fotó: Bodorkós Máté • 2016. augusztus 15., hétfő •
A ’90-es évek egyik nagy sztárjával zárt a Joskar-Ola Napok. De ott tomboltunk Majkán és Kis Grófon is.
Időutazás Dr. Albannal

Legelőször is, tisztázzuk a dolgot: Dr. Alban nem az, aki a What is Love-ot énekli, így ez a kilencvenes évekbeli diszkó sláger most kimaradt, de volt helyette Let the beat go on, Sing Halleluja, It’s my Life és még sok remek ismert és kevésbé ismert szám a nigériai születésű svéd fogorvos repertoárjából.

A koncert ugyan egy jó negyed órát csúszott, de amíg a sztárfellépő fel nem készült, Dj Dominique próbálta egy kicsit ráhangolni az embereket az eurodance hangulatra.

Egy pár perces mix után már meg is jelent Dr. Alban, majd a végig élőben éneklő előadó a két szőke hölggyel karöltve megpróbált igazi show-t csinálni, csak sajnos a nézősereg néha nem igazán értékelte az erőfeszítést.  De lehet, hogy csupán az volt a probléma, hogy a világhírű dj előtt fellépő Kis Grofo előadása olyannyira lefárasztotta a közönséget, hogy egyszerűen nem maradt erejük tombolni. Minden esetre, aki akart, az jót bulizhatott a mára már retro státuszba került slágerekre, a férfiaknak pedig plusz szórakozásként ott volt a kevés ruhába öltöztetett lányok higanymozgásának az alapos megfigyelése.

A koncert már tíz előtt véget ért, ezután már csak a tűzijátékot élvezhették a látogatók. 

Szombati galériáinkat itt és itt találja. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére