Idén is lesz Ismerős Arcok tábor Csepregen!

frisss.hu • 2017. június 08., csütörtök •
Jubileumi lesz az idei koncert.
Idén is lesz Ismerős Arcok tábor Csepregen!

2017. június 29 és július 1. között, immár a jubileumi, tizedik alkalommal rendezik meg Csepregen az Országos Ismerős Arcok Tábort. A zenekar rajongóinak valódi zarándokhelyévé vált Ottó-kempingbe ismét az ország minden területéről, sőt határainkon túlról is érkeznek vendégek.

Előző években megrendezett rendezvényeinkkel sikerült hagyományt teremtenünk, amire azért is vagyunk büszkék, mivel táborunk nem csak a rockzenéről szól, hanem bemutatkozhatnak népzenei együttesek, néptáncosok, illetve előadások, valamint gyerekműsorok, kézműves- és gyermekfoglalkozások is színesítik palettánkat.

A Térkép Kulturális Egyesület, mint a rendezvény szervezője, különösen büszke arra, hogy tíz hosszú éven keresztül megőrizte azt az értékrendet, amelynek mentén 2008-ban elindult. A haza, család, népi kultúra, értékes szórakozás gondolataira építkezve sikerült minden évben kulturális, történelmi előadásokat hallgatni, néphagyományokat feleleveníteni és remek zenekarok műsorait hallgatni. A névadó Ismerős Arcok mellett olyan egyéniségek, fellépők voltak vendégeink (csak néhányat kiragadva a valóban veretes névsorból), mint Böjte Csaba atya, az erdélyi Transylmánia zenekar, Varga Miklós, az Örökség, a P.Mobil, a Pál Utcai Fiúk zenekarok, Takáts Tamás, Ferenczi György, stb.

Minden évben vas megyei fellépők egész sorának adtunk lehetőséget bemutatni munkásságukat, tudásukat.

Mindezt úgy, hogy a legkisebb szélsőségtől is mentes, független, a legnagyobb mértékben családbarát rendezvény maradt az Országos Ismerős Arcok Tábor.

Nézzük hát az idei kínálatot:

A nyitónapon délután egy túrára invitáljuk a korán érkezőket a csepregi szőlők irányába, majd este a szombathelyi Bioritmus műsorával, majd barátaink (Gyurácz Tamás, Kovács Miklós, Szűcs László) akusztikus maratoni bulijával indítjuk a rendezvényt.

Pénteken délután a csepregi Farkas Sándor Egylet helyi hagyományokon alapuló műsorával kezdődik a program, majd két olyan zenekar következik, akik évek óta visszajáró vendégeink, mivel tagjaik nagy része eleve Ismerős Arcok rajongó. Ők a mosonmagyaróvári Katapult zenekar, és a budapesti Costom Blues Band. Az estét egy igazán komoly csemegének ígérkező zenekarral folytatjuk, méghozzá a Fischer László vezette Korál Forever koncertjével. Zárásként a szervezők korántsem zenész csapata, az Ottó Band rendhagyó műsora lesz látható, hallható.

A szombati napon táborunkban régi hagyományként először a néptánc lesz a főszereplő a szombathely ELTE SEK Szökős Néptáncegyüttes előadásában, melyhez hamisítatlan csepregi borokat kínálunk vendégeinknek a VINORA borház jóvoltából. Egyedi hangzásvilágot hoz a délután első zenei produkciója, a Ferenczi György vezette 1ső Pesti Rackák (korábbi Rackajam) együttese. Remélhetőleg el tudja fogadni meghívásunkat a Hazajáró című televíziós hon- és természetismereti sorozat stábja egy élménybeszámoló erejéig. A csúcspont természetesen az Ismerős Arcok zenekar tábori nagykoncertje lesz, ahol megannyi sláger mellet biztosan felcsendülnek teljesen új, illetve régebben hallott dalok egyaránt. Utánuk még két vas megyei fellépő következik, a Rockmemories fiatal társasága, illetve mindig remek rockbulit prezentáló Mokka Tribute Band.

Fentieken kívül szervezés alatt áll még néhány meglepetés program is, ezekről facebook oldalunkon és honlapunkon adunk tájékoztatást, amit arra módunk nyílik.

A rendezvényre mindenkit szeretettel vár a Térkép Kulturális Egyesület!

Részletek, információk ezen oldalon találhatók.

közösség

további frisss

lap tetejére