Horváth Zoltán Emléktorna: Kikapott, de nyert a Falco!

SzR-HCs • 2014. szeptember 21., vasárnap •
Annak ellenére, hogy a rendes játékidő utolsó másodpercéig vezetett a Falco a Szolnoki Olaj KK ellen, az 5 perces hosszabbítás után mégis a vendégek örülhettek, hiszen két ponttal győztek. Ekkor pedig jött a számolgatás, ami után kiderült, hogy a körbeverések következtében mégis a Falco KC nyerte meg az V. Horváth Zoltán Emléktornát. Gráczer György, a szombathelyi klub vezetője a frisss.hu-nak az eredményhirdetés után büszkén mondta el, hogy Cece biztos boldog ma, hiszen örömet szerzett a sárga-fekete klub a mindig csodálatos közönségnek.
Horváth Zoltán Emléktorna: Kikapott, de nyert a Falco!

Falco-Trend Optika KC Szombathely – Szolnoki Olaj KK 93-95 (24-17, 29-21, 13-17, 12-23, 15-17 – hosszabbítás után)

Falco: Martinics 19/9, Doyne 9/3, Perl 17, Dukics 8/6, Majsztorovics 16. Cserék: Hall 4, Bognár K. 12/3, Will 3/3, Váradi 5/3

Szolnok: Trotter 10/6, Jones 6, Stajkovski -, Brkics 10/3, Keller 8. Cserék: Wittmann 6, Vojvoda 28/12, Sinovec 18/6, Milosevics 9 Érdekesség, hogy 1,3 másodperc volt hátra a rendes játékidőből, amikor egyenlített a Szolnok. A hosszabbításban is vezetett a Falco, de a végén a vendégek összpontosítottak jobban. 

Az eredményhirdetés során kiderült, hogy Perl Zoltán lett a hazai csapat legjobb játékosa, az MVP szintén Falco játékos, Goran Martinics, míg a legjobb center pedig a szolnoki Milosevic lett. 

A Horváth Zoltán Emléktornát tehát a Falco nyerte, második az ASE, harmadik a Szolnoki Olaj lett, míg a Komarno a negyedik helyen végzett. A díjakat Sági József, Szombathely Megyei Jogú Város Kulturális- és Sportbizottságának elnöke adta át. 

Az eredményhirdetés után Gráczer György, a Falco KC ügyvezető elnöke nyilatkozott a frisss.hu-nak.

Biztosan boldog volna most Cece, hiszen egy jól megszervezett, színvonalas tornát rendeztünk az emléére, nem mellesleg méltó ellenfelekkel. A tavalyi bajnok és ezüstérmes, valamint a szlovál élcsapat láttán Cece biztos megelégedéssel néz le ránk. A körbeverés után nyertük a tornát, de nagyon nem izgultunk a számolgatás során, hiszen 9 ponttal kellett volna kikapnunk, hogy ne mi nyerjük a tornát - mondta Gráczer György.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére