Hoppá, Simon Marcsi a Prada divatmárka arca lesz?

PCS/Frisss - fotó: Simon Marcsi, Facebook, Instagram • 2017. július 10., hétfő •
A szombathelyi szépség Jil Sander után egy másik világhírű cég képviselője lesz.
Hoppá, Simon Marcsi a Prada divatmárka arca lesz?

Néhány hete egy rövid pihenőt engedélyezett magának Simon Marcsi, azóta pedig keményen dolgozik. Szinte hihetetlen, de attól még igaz, hogy a korábbi szépségkirálynőért több modellügynökség is versenyzett, hogy a vasi szépség velük dolgozzon.

Mint ismert, Simon Marcsi több címet is elnyert szépségversenyeken. A természetes szépség a Victoria Secret (világverseny) megmérettetésen második lett, de gyűjteményében ott van egy Miss Europe cím is. Mivel a szombathelyi lány gyerekkori álma a modellvilág meghódítása volt, ezért a szépségversenyek által kapott reflektorfényt igyekezte jól kihasználni.

Ennek eredményeképp szinte az egész világot beutazta már és Amerikától kezdve Egyiptomon át, egészen Törökországig szinte kivétel nélkül bejárta a nagyvilágot. Ráadásul a legnagyobb ügynökségek versengenek a kegyeiért. Nem véletlen, hogy szinte képtelenség utolérni Marcsit, aki idén is csak néhány hét pihenőt engedélyezett magának, járja a világot és a legismertebb fotósok kamerái előtt pózol.

Úgy tűnik, hogy a kezdeti sikerek után is töretlenül halad a csúcs felé Simon Marcsi. A szombathelyi modellt ezúttal Olaszországban sikerült elcsípnünk, és a rá jellemző kedvességgel mesélt élete elmúlt időszakáról. Egy törökországi munkát követően először Párizsba, majd Milánóba kellett utaznia, hogy Jil Sanderrel dolgozhasson.

Jelenleg Milánóban tartózkodik Marcsi, hogy eleget tegyen a Prada felkérésének. Az ifjú hölgy néhány napja már Olaszországban van, de babonából megtartotta eddig ezt a szenzációs hírt. Nem mindennapos, hogy egy magyar hölgyet kérnek fel egy világmárkánál termékük népszerűsítésére. Már pedig Marcsival megtörtént ez a csoda.

Jil Sander, Philip Plein, See by Chloe után tehát a Prada modellje lesz, ezt követően pedig irány Velence, hiszen eleget tesz a szépség Parah megkeresésének is. A vezető olasz bikini márka által fémjelzett show-n is részt vesz Simon Marcsi.

Az egykori szépségkirálynő csillaga tehát tovább emelkedik és bebizonyította a szombathelyi szépség, hogy az elhivatottság, az alázat és a kemény munka meghozza a gyümölcsét. Szóval ne lepődjünk meg, ha Marcsi arcával találkoznánk a legmenőbb divatlapokban és televíziós reklámokban.

Aki pedig nem akar lemaradni a modell legfrissebb élményeiről ITT és ITT nyomon követheti napjait. Egyébként azt még elárulta Marcsi, hogy néhány hét múlva hazalátogat Szombathelyre, addig viszont a munka az első…

közösség

további frisss

lap tetejére