Hétfőn nyit a Fedett Uszoda

[x] - Fotó: frisss.hu • 2016. december 05., hétfő •
A Vasivíz ZRt. a szombathelyi Fedett Uszoda felújítását követően, december 5-én, hétfőn megnyitja a létesítményt. A részletekről Kántás Zoltán, a Fedett Uszoda és Termálfürdő fürdővezetője tájékoztatott bennünket.
Hétfőn nyit a Fedett Uszoda

Még június 20-án zárt be átmenetileg a Fedett Uszoda a nagyközönség előtt...

Valóban. Ez azért történt, mert a TAO-beruházásban történő új létesítmény építése mellett, egy rendelkezésre álló forrásból a meglévő uszoda 50 méteres épületszerkezeti felújítását is elvégezte a kivitelező cég. Ez gyakorlatilag a homlokzat és a tetőszerkezet új szigetelését, valamint a nyílászárók cseréjét jelentette. Új ajtók és ablakok kerültek a medencetéri területre, illetve a faálmennyezet felújítása is megtörtént. 
A vendégeink komfortérzetét és kényelmét szolgáló beruházások a Modern Városok Program keretében valósulnak majd meg.
 

Mikor nyit a Fedett Uszoda?
Örömmel jelenthetem, hogy december 5-én, reggel 6 órakor az 50 méteres szombathelyi Fedett Uszoda kinyit a közönség számára. Ezt követően a megszokott nyitvatartási időben, hétfőnként 14 órától 21 óra 30 percig, keddtől péntekig 6 órától 21.30-ig, hétvégén és ünnepnapokon pedig 9 órától 18 órától jöhetnek az úszás és a víz szerelmesei. Főpróbaként már bajnoki vízilabda-meccset és úszóversenyt is rendeztünk.

 

Változnak a belépők árai?
Fontos kiemelni, hogy a felújításokat követően a vendégek változatlan árakon vehetik igénybe a létesítmény szolgáltatásait. Akinek lejárt a bérlete, az a pénztárakban kezdeményezheti azok meghosszabbítását. 

közösség

további frisss

lap tetejére