Hogyan őrizd meg az alakod bikiniszezon alatt és még tovább...?

Szerző: JZS - Fotó: life.hu • 2017. július 30., vasárnap •
Pár tipp, hogy a strandformád ne a nyaralás alatt vágd haza.
Hogyan őrizd meg az alakod bikiniszezon alatt és még tovább...?

Míg tart a visszaszámlálás képesek vagyunk bármit megtenni az álomalakért. Aztán elérkezik a várva várt dátum, belefogytunk sikeresen a bikininkbe, és elengedjük magunkat. Aztán csak pislogunk, hogy miért mutat többet a mérleg és miért lett újra szűk a sort. Most is van pár tippünk, ami segíthet!

Készülj!

Ha voltak étrendkiegészítők, amiket használtál, vidd magaddal! Akár fehérjéről, akár zsírégetőről van szó, a csomagod elbírja. Egy dologra viszont ügyelj, külföldre csak eredeti csomagolásban szabad kivinni, különben a poggyász átvizsgálásakor kellemetlenségeid adódhatnak. 

Tarts be mindent, amit lehet

Ha az elmúlt hetekben, netán hónapokban száműzted étrendedből a szénhidrátokat, akkor most miért kellene mértéktelenül enni? A strandon a lángos még mindig tabu, ahogy a kürtöskalács és a vattacukor is. Ha palacsintát ennél, és önellátós apartmanban vagytok, akkor elkészítheted szénhidrátcsökkentett verzióban – persze, ha előrelátóan csomagoltál. Ugyanígy vihetsz extrudált kenyeret, teljes kiőrlésű száraztésztát és bulgurt is. 

Fotó: harmoniablog.hu

Svédasztal esetén a legnagyobb feladat az önmegtartóztatás. Reggelire választhatsz zöldségeket, felvágottakat, kevés sajtot, tojást, smoothiet, sovány joghurtot, de a croissant és a cukros müzlik bármennyire is jól néznek ki, tiltottak. Ebédre és vacsorára bátran fogyaszthatsz sovány húsokat, a halakról nem is beszélve! Köretként, ahogy a diéta idején, úgy most is zöldség dukál, nem hasábburgonya! Ha édességre vágysz, igyál egy kellemes kávét, de ügyelj a tejszínhabra, és a cukros ízesítőkre, amikkel megbolondítják!

Kiskapuk

Köztudott, hogy a sör és a koktélok kalóriadúsak! De egy száraz rozéból készült hosszúlépés kellemes hűsítő és még alakbarát megoldás is – van, aki szerint pörgeti az anyagcserét is. Aki pedig nem szereti a bort, az kipróbálhatja a vodka-szódát frissen facsart citrommal ízesítve.

Ha lecsúszik egy kis fagyi, számolj! Egy gombóc átlagosan 150 kalória, plusz a tölcsér, ami legalább 200! A háromgombócos, édestölcséres nyalánkság elégetéséhez három órát kell sétálni, például egy városnézés alkalmával, de ha csak 2 gombócot eszel és azt is tölcsér nélkül, akkor elég 50 percet aktívan úszkálni a családdal a vízben.
 

közösség

további frisss

lap tetejére