Hogyan lobbantsd fel újra a szerelmet, ha már csak pislákol a láng?

Szerző:SpacePanda Fotó:huffington.ost.fr • 2016. szeptember 04., vasárnap •
5+1 kapcsolatpörgető tipp.
Hogyan lobbantsd fel újra a szerelmet, ha már csak pislákol a láng?

Ha volt már hosszabb kapcsolatod, akkor bizonyos időszakokban, biztosan te is hiányoltad azt az izgalmat, boldogságot és szenvedélyt, ami a az első pár hónapban teljesen a hatalmába kerített titeket. De ez sem tragédia, ugyanis van pár trükk, amivel fellobbanthatjátok egymásban újra a tüzet.

Gyűjtsetek közös élményeket!

Kísérletekkel bizonyították, hogy az izgalmas élmények hatlmasat dobnak egy kapcsolaton és megerősítik a vonzalmat két ember között. Oké, de milyen lehetőségek vannak? Pédául: Utazzatok, kiránduljatok el egy ismeretlen terepre. Ne szervezzétek meg az egészet, inkább kezeljétek a dolgokat rugalmasan, oldjátok meg közösen. Válasszatok egy közös hobbit. Lehet ez például tánc, extrémsport, fotózás vagy akár festés. Menjetek el moziba és random váltsatok jegyet egy filmre. 

Fotó: hdwallpapers.smajliji.com

Néha távolodjatok el egy kicsit

A közös programok mellett, hagyjatok a másiknak egy kis privát szférát is. Legyenek olyan dolgok az életetekben, amiket egyedül vagy külön csináltok. Például olvasás, koktélozás a barátnőkkel, sörözés a haverokkal. Bármihelyen furcsának tűnik, néha pont a távolság az, ami segíthet, hogy újra egymásra találjatok.

Ne tárulkozzatok ki a végtelenségig

Szép elképzelés, hogy a pároknak mindent meg kell oszatnia egymással, de néha pont a túl sok infó teszi tönkre a dolgokat. Bár az intimitás kialakításához szükség van sok részlet megosztásához, de legyen néhány téma, amiről egyáltalán nem beszéltek. Ez nem azt jelenti, hogy titkolózzatok, hallgassatok el dolgokat a párotok elől, csak gondolkodjatok el azon, hogy mi az ami mélyíti a kapcsolatot és mi az, ami nem igazán lényeges vagy inkább romboló hatása lehet.

Lepjétek meg egymást

Egy apró meglepi nem csak az unalmas hétköznapokon, de a kapcsolatotokon is hatalmasat tud lendíteni. Elő a kretivitással!

Fotó: wallpeper.rozblog.com

Csak egy szerepet osszatok egymásra

Lehet, hogy a párod a mindened, de azért nem kell, hogy ő legyen egy személyben a pszichológusod, a barátod, az ezermestered, az üzlettársad vagy valamelyik szülőd. Nem sok ez egyetlen embernek? Ha ilyen szerepeket kényszrítesz rá a párodra, akkor ne csodálkozz, hamar elkopnak az érzések. Egyetlen ember nem tölthet be minden szerepet az életünkben. Ezért vannak a környezetedben lévő emberek, a családod, a barátaid, a tesód, a szakember a telefonkönyvből vagy a kollégáid.  

Vágjátok topra magatokat

A kapcsolatnak óriási lökést adhattok azzal is, ha mindketten igyekeztek esztétikailag is a másik kedvére tenni. Ne süppedjetek bele a megszokásba! Igyekezzetek minél többször úgy kinézni, minhta csak az első közös randitokra mennétek. A hatás nem marad el! 

 

közösség

további frisss

lap tetejére