Valentin hétvégéje - szerelmi horoszkóp

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 14., szombat •
Mi mással is kezdhetnénk egy olyan hétvégét, ami a Valentin-napot is magában foglalja, mint egy szerelmi horoszkóppal? Megtaláltad már álmaid párját, vagy még csak most keresed? Mindkét esetre jósoltak a csillagok!
Valentin hétvégéje - szerelmi horoszkóp

Kos

Ha párkapcsolatban élsz: Az a taktika, amit egyébként használsz, az, hogy mindent azonnal akarsz nem bizonyul működőképesnek a hétvégén. A családod ugyanis időt, türelmet és lazaságot szeretne. Az lenne a legfontosabb, hogy elhidd  szerelmednek: A pillanatokat lehet élvezni is, ahelyett, hogy átrohansz rajtuk. Most tedd fel magadnak a kérdést: Hogyan lassíthatnék és hogyan tehetném értékessé a lassúdad pillanatokat?

Ha csak keresed a szerelmet: Mostanában folyton a jövőről álmodozol, arról, hogy milyen lesz majd, ha már találkoztál a nagy Ő-vel, ha már összeházasodtatok, ha már a gyerekek ott szaladgálnak a lábaitoknál. A hétvégén nem kellene ennyire előre sietned. Álmodozz inkább arról, hogy találkoztok, és első randiztok. Ez sokkal jobb, és testközelibb téma, hidd el.

Bika

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége a különös viszonyok gyógyításáról és normalizálásáról szól a számodra. Ez most nemcsak a párkapcsolatodra igaz, de minden családi, baráti, sőt, munkahelyi viszonyodra is érvényes. Ami ebből a szerelmeddel kapcsolatban fontos, az az hogy most érdemes szeretettel és megbocsátással gyógyítanotok a vitákat, nézeteltéréseket és nehézségeket. Most érdemes leülnötök, és beszélgetnetek a szívetekben lévő érzésekről.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvége a különös viszonyok gyógyításáról és normalizálásáról szól a számodra. Ez most minden családi, baráti, sőt, munkahelyi viszonyodra is érvényes. Mindez a párkeresésben úgy csapódik majd le, hogy a többi kapcsolatod javulásával párhuzamosan egyszer csak megérkezik hozzád a szerelem is.

Ikrek

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érezheted, hogy a hétvége az összecsiszolódásról szól a szerelmeddel. Igen, ezt egy több évtizedes házasságban is érezheted. Az emberek ugyanis változnak. A világ változik körülöttetek. Ezek a változások pedig időnként új összehangolásokat igényelnek. A következő napok pontosan ezekről az összehangolódásokról szólnak. Arról, hogy a körülöttetek lévő új helyzetekben, új időbeosztásban, új valóságba ismét megtaláljátok egymás szeretetét.

Ha csak keresed a szerelmet: Valakivel elkezdődött közöttetek egy ismerkedési folyamat. Lehet, hogy ez nem tudatos. Lehet, hogy még észre sem veted, és csak egy apró flörtnek, vagy új barátságnak hiszed. De ha beleengeded magadat, ha meg mered nyitni a szívedet, ebből könnyedén lehet egy új szerelem, egy boldog párkapcsolat is.

Rák

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégi jelszavad: „Lesz, ami lesz!” Most nem igazán tudsz, és nem is igazán akarsz mások fejével gondolkodni. A leginkább azon akarsz gondolkodni, hogy neked mi a jó, téged mi tenne boldoggá. Engedd meg magadnak ezt az önmagadra figyelést, és tudatosítsd magadban, hogy a környezetedben mindenkinek, így a szerelmednek is az a jó, ha neked jó. Ami azt is jelenti, hogy megengedheted magadnak, hogy időnként a saját szívedet gyógyítsd, és a saját lelkedet ápold.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha már eleged van abból, hogy sok barátnőd versenynek fogja fel a szerelmi életeteket (amelyben ők a győztesek...), akkor ideje kilépned ebből a kőkemény keresgélésből. Egyszerűen csak engedd meg magadnak, hogy az események úgy alakuljanak, ahogyan szeretnének.

Oroszlán

Ha párkapcsolatban élsz: A rejtett áldások hétvégéje köszönt rád. Most sok helyzetről, amelyekről azt hitted, hogy nem jók kiderülhet, mekkora áldást hordoznak. Könnyen lehet, hogy te még abban a hitben vagy: Valami káros vagy kellemetlen lesz neked, esetleg valakik bántani akarnak. A valóságban azonban mindezek, jó és előrevivő események lesznek, amelyek a fájdalom helyett a békét hozzák el az életedben, az emberek pedig gyógyítani akarnak, nem bántani.

Ha csak keresed a szerelmet: A rejtett áldások hétvégéje köszönt rád. Most sok helyzetről, amelyekről azt hitted, hogy nem jók kiderülhet, mekkora áldást hordoznak. A legváratlanabb (és erre legalkalmatlanabbnak tűnő) helyeken bukkanhatnak fel azok, akik megdobogtatják a szívedet, és akikkel szívesen kerülnél közelebbi kapcsolatba is.

Szűz

Ha párkapcsolatban élsz: A Bölcsességed lesz a hétvégétek kulcsa. Az, hogy a benned lévő bölcsesség segít nektek megérteni néhány félreértést, és segít tisztázni néhány kellemetlenséget. Ez a hétvége segít abban, hogy újrarendezzétek a soraitokat, és hogy ismét a lehető legerősebb szeretetszálakkal kapcsolódjatok egymáshoz. Ezek a kapcsolódások talán lazultak az elmúlt hetekben, de most újra szorossá, erőssé és szeretettelivé válhatnak majd.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne ítélj elsőre! Igaz, ami igaz, másodikra sem kellene ítélned. Egyszerűen csak hagyd, hogy mindenkiről a tettei beszéljenek. Most találkozol valakivel akinek talán a külseje nem felel meg annak, amire vágysz, a szíve és a tettei azonban messze felülmúlják minden eddigi elvárásodat, vágyaidat és tapasztalatodat.

Mérleg

Ha párkapcsolatban élsz: Gondolkodj! A hétvégén fontos lenne, hogy átgondold mire mi a válasz, mire, mi a reakció. Olyan jól ismered a párod, mint talán senki más sem. Miért nem használod ezt a tudást? Figyelem, a csillagok nem arra biztatnak, hogy használd ki ezt a tudást. Pusztán arra, hogy legyél tudatosabb kettőtökkel. Ha tudod, hogy valaminek mindig veszekedés a vége, akkor azt ne most mondd el. Ha pedig tudod, hogy valaminek mindig ölelkezés, és a szeretet kimutatás a következménye, akkor azt most tedd meg.

Ha csak keresed a szerelmet: Kérlek, állj meg egy pillanatra, és fordíts egy kis figyelmet a számodra legfontosabb személyre. Ha most nem a saját neved merült fel, akkor tervezd újra. Mert neked kellene önmagad számára a legfontosabbnak lenned. Ha te jól vagy, akkor lesznek jól a szeretteid, a többi neked fontos ember, és akkor érkezik meg az életedbe a szerelem is.

Skorpió

Ha párkapcsolatban élsz: A szavaid erejével jó lesz vigyáznod. Ez nemcsak azt jelenti, hogy amit kimondasz, az megvalósul. Sokkal inkább azt, hogy amit kimondasz, az a párod lelkében nyomot hagy. Ha a szeretetről beszélsz a hétvégén, ha a köztetek lévő kapcsolódásról beszélsz, ha a közös terveitekről beszélsz, az ápolja és felemeli a szerelmeteket. Ha azonban a problémák, félelmek, és fájdalmak világáról beszélsz, az akkor is lehúz benneteket, ha nem a közös problémáitokról van szó.

Ha csak keresed a szerelmet: Tudnod kell, hogy sokan hallgatják szájtátva a mondanivalódat a hétvégén. Most sokan vannak, akik szívesen megismerkednének veled, vagy akik szívesen fűznék szorosabbra a kapcsolatot veled. A kérdés az, hogy észreveszed-e őket, és hogy te szeretnéd-e megismerni őket.

Nyilas

Ha párkapcsolatban élsz: Teremts időt magadnak és a családodnak. Teremts időt arra, hogy együtt legyetek, egymásra figyeljetek, és beszélgessetek. De teremts időt arra is, hogy a szerelmeddel kettesben lehess, beszélgethess és együtt feltöltődhessetek. Minél több időt töltötök együtt annál biztosabb, hogy jól alakul majd a hétvége. A magány olyasmi, ami most riaszt, és ami csak szomorúvá tenne, épp ezért nyugodtan elengedheted egy kicsit a saját időhöz való ragaszkodásodat.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen lehet, hogy kevesebbet kellene magaddal foglalkoznod a hétvégén, és többet kellene másokra figyelned. Lehet, hogy a másokkal töltött időt most tekintheted terápiának. A másokkal töltött idő segít neked abban, hogy megnyílj egy új, és minden eddiginél jobb szerelemre.

Bak 

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégéd legnagyobb kérdése az lesz, hogy megőrizd-e az integritásodat, megőrizd-e az önálló véleményedet, vagy inkább olvadj bele a családba, olvaszd össze az akaratodat a szerelmedével. A válasz igen egyszerű: Ha a szerelmed hajlandó elmozdítani az álláspontját, és félúton találkoztok, akkor természetesen, ideje elengedned a saját makacsságodat is. Ha azonban azt várja tőled, hogy te feladd az elképzelésedet, akkor talán még nem vagytok készek erre a kompromisszumra. Dolgozzatok rajta!

csak keresed a szerelmet: Itt az ideje kompromisszumot kötni önmagaddal. Azaz, itt az ideje elengedned néhány elavult elképzelésedet arról, hogy mi a megengedhető és jó ismerkedési forma, és mi az, ami nem számít annak. Hidd el: Ha nyitottabb leszel, hamarosan találkozhatsz egy csomó érdekes emberel, és a szerelemmel is.

Vízöntő 

Ha párkapcsolatban élsz: Tudod, hogy az egyik legfontosabb feladatod az, hogy biztosítsd a családod szeretetteli nyugalmát. Na jó, persze van egy csomó más fontos dolog is, de a hétvégén a nyugalom, a béke és a közös életetek kipárnázása kerül az előtérbe. Ez azonban nem olyasmi, amelyet egyedül is meg tudsz oldani. Ehhez az ő támogatásuk kell. Ehhez a szerelmed és a gyerekek együttműködése is kell. És szerencsére azt az együttműködést kaphatod meg a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha a barátnőid be akarnak mutatni neked valakit, akkor mondj igent. Ha nem akarnak bemutatni neked senkit, akkor egyszerűen kérdezd meg őket, nem ismernek-e valakit, akivel sok a közös vonásotok. Könnyen lehet, hogy a barátnőid most megtalálják neked a nagy Ő-t.

Halak

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan sokféle változás zajlik mostanában mindkettőtök életében, hogy igazán fontos tudnotok: Itt vagytok egymásnak, mint két sziklaszilárd támasztópillér. A hétvégén őszintén elmondhatnád a szerelmednek, hogy menyire fontos ő neked, és őszintén elmondhatnád azt is, hogy milyen módon tudja a leginkább kifejezni neked a támogatását. Ha így teszel, az sokat segít neki is, hiszen ő is ezeket fogalmazgatja magában, de régóta nem meri kimondani.

Ha csak keresed a szerelmet: Ismerkedési trükk a hétvégére Halaknak: Aki hozzád hasonló (kívül-belül) az lesz a számodra legideálisabb partner. épp ezért most ne a különbözőségeket keresd, hanem a hasonlóságokat. Most azt keresd, hogy kivel vannak közös hobbijaitok, és kivel hasonló a munkátok.

 

közösség

további frisss

lap tetejére