Hétvégi horoszkóp: kapcsolati változások

vkriszti-femina.hu • 2015. március 21., szombat •
A napokban szívügyek terén változások állhatnak be: lehetnek, akiknél a szerelem szorosabbra fűződik, másoknál vita, rossz időszak ütheti fel fejét, és akár a szakítás is szóba jöhet. Rád is vár ilyesfajta változás? Horoszkópod elárulja.
Hétvégi horoszkóp: kapcsolati változások

Kos

Március közepétől szerelmi életedben pozitív fordulat következhetett be, ezért párkapcsolatod most harmonikusnak mondható, szingliként pedig, noha a nagy szerelem még várat magára, a napokban hódolóra tehetsz szert. Hétvégéd mindemellett pihentetőnek ígérkezik, hangulatod igaz, kissé ingadozó lehet. Próbáld pozitív irányba terelni a gondolataid!

Bika

Próbáld jól kipihenni magad a hétvégén, rázós hét állhat mögötted. Felejtsd el a munkahelyi dolgokat, és koncentrálj magadra! Párkapcsolatodat varázslatos érzések lenghetik be, párod pedig úgy donghat körül, akár a méhek a virágot. Egyedül vagy? Férfiszemek tucatja tapadhat rád, lehet köztük egy a hétvégén, amelyikkel összeakad tekinteted. Lehet, hogy egy új kapcsolat van kilátásban?

Ikrek

Összességében jól alakulhat hétvégéd, több rég halogatott dologra sort keríthetsz. A március ugyanakkor sajnos nem a legeseménydúsabb hónap számodra szerelmi téren, így ha szingli vagy, ezen a hétvégén sem várható a nagy Ő. Légy türelemmel, az április már kecsegtetőbb. Párban minden rendben alakulhat a hétvégén veletek, viszont azért ne kényelmesedjetek el, továbbra is dolgozni kell a szerelmetekért.

Rák

Boldogságban úszhatsz párod mellett, a hétvége során több helyzetben is megbizonyosodhatsz, jobb ember mellett nem is lehetnél. Szingliként dobpergés kíséri következő napjaid: most esélyes az új lovag megismerése. Légy résen szombaton, mert egy közeli ismerősöd pletykálkodhat rólad. Derítsd ki, ki lehet, és miről pusmog, hogy ne jöjj ki rosszul a végén: lehet, hogy kellemetlen lesz, de érdemes tisztázni a helyzetet.

Oroszlán

Hétvégén jó hírt kaphatsz, ami a közeljövőre vonatkozó terveidet kedvezően befolyásolhatja. Szerelmi életed eseménydúsnak ígérkezik. Egyedülálló vagy? A hétvégén egy szórakozóhelyen nagy sikered lehet a pasiknál, ami növelheti önbizalmad, ám ennél többet nem ad. Párban kisebb pénzügyi vitára számíthatsz a hétvégén, de hamar elillannak a viharfelhők, ha képesek vagytok a kompromisszumra.

Szűz

Végre itt a hétvége, aludd ki magad! Az elmúlt hét fárasztó lehetett számodra, és konfliktusokra számíthatsz, ha nem pihensz. Párban romantikus napok elé nézhetsz, kedveseddel az eddiginél is közelebb kerülhettek egymáshoz. Mély és tartalmas beszélgetés várhat rátok. Szingliként egy férfival valószínűsíthetően több randi is vár mostanság, ám eleinte nem biztos, hogy tudod majd, hová tedd. Idővel minden kitisztul.

Mérleg

Számodra szerelmi értelemben nyüzsgő lehetett a március, és ez ezen a hétvégén sem lesz másképp. Párban egy fontos dologban kell határoznotok, ám a legjobb, ha nem hezitálsz, csak kibököd, mi az, ami felé húz a szíved. Döntésed változást indíthat el kapcsolatodban. Egyedül randira hívhatnak, de ne vacakolj, hogy igent vagy nemet mondasz: egy este semmibe nem kerül. Lehet, hogy ő lesz számodra a nagy Ő.

Skorpió 

Kicsit túlköltekezhetsz hétvégén, ami így hónap vége felé eléggé veszélyes. Párkapcsolatodban pozitív energiák uralkodhatnak, párod és közted irigylésre méltó lehet a harmónia. Hétvégén meg is próbálhat valaki összeugrasztani benneteket, ám sikertelenül. Szingliként kiegyensúlyozott lehetsz, hétvégén remek csajos program várhat. Mindez feltölthet, és a napokban be is vonzhat az életedbe egy új férfit.

Nyilas

Vidámság költözhet a szívedbe az előbújó tavaszi napsugarak hatására, most mindent sokkal kerekebbnek láthatsz, és alapvetően optimistább lehetsz. Párban a hétvégén kellemes órák várhatnak rokonok körében, ami pároddal is közelebb vihet benneteket egymáshoz. Változásra számíthatsz az ő rokonaival való kapcsolatodat illetően. Szingliként a hétvége inkább a családról szólhat, de légy résen, mert a napokban megkörnyékezhet a szerelem, ami nagy változást hozhat életedbe.

Bak

Kissé elnyomhatott hétvégére a szellemi fáradtság, de remek alkalmat szolgáltathat a szombat és a vasárnap, hogy felfrissülj. Párban izgalmas, emlékezetes program várhat rátok, ami lehet akár egy kirándulás, akár egy otthonra kiötletelt móka is. Legyen kéznél a fényképezőgép! Egyedül most nagyon kecsegtető, amit a csillagok ígérnek: végre megváltozhat minden, és aki megváltoztatja, az nem más, mint egy jóképű idegen.

Vízöntő

Apróbb félreértés áldozatául eshetsz a napokban, de a legjobb, ha csak mosolyogsz egyet rajta. Ha van párod, a hétvégén nagyszabású ötletetek támadhat egy régóta fennforgó kérdésben. A megoldás mindkettőtöknek szimpatikus lehet, és rávilágíthat, milyen jól tudtok együttműködni. Szingli vagy? Egyik barátnőddel egy szórakozóhelyen megismerhettek egy egész csapat férfit. Ha lesz köztük, aki tetszik, mutasd ki a szimpátiádat, máskülönben nem lesz folytatás.

Halak

Bár aggaszthatnak bizonyos pénzügyi kérdések, nincs ok aggodalomra, egy rokonod tanácsa ugyanis kihúzhat a galibából. Beszélgess a dologról, az fog segíteni. Féltékenységi vita lehet közted és párod közt a hétvégén, amit csak egy komoly beszélgetés oldhat meg. Ha nem sikerül tisztáznotok a dolgokat, szakítás lehet a vége. Szingliként egy férfi kollégádra sokat gondolhatsz a hétvége során: lehet, hogy érzel is valamit?

közösség

további frisss

lap tetejére