Hétvégi horoszkóp - vár egy új remény

vkriszti-femina.hu • 2015. március 14., szombat •
A hétvége alapvetően pozitív dolgokat rejt magában. Szombaton és vasárnap ezek hatására sokakban új remény ébredhet valami olyasmivel kapcsolatban, ami régóta húzódik, vagy ami nagyon fontos, meghatározó dolog.
Hétvégi horoszkóp - vár egy új remény

Kos 

Kosként kisebb vitád lehet egyik rokonoddal, de a dolog olyannyira  jelentéktelen lehet, hogy szinte nem is érzitek meg. Percek alatt elillanhatnak a viharfelhők. Párkapcsolatodban most minden remekül mehet, azt érezheted, végre biztos a talaj a lábatok alatt. Új célok lebeghetnek szemeitek előtt. Szingliként sokat álmodozhatsz valakiről, és el is kaphat a tettvágy.

Bika 

Érzelmeid a tetőfokukra hághatnak, csordultig lehetsz gondolatokkal. Mégsem biztos, hogy mindet kimondod, ami viszont nem jó ötlet. Hétvégéd mindemellett nagyon pihentetőnek és vidámnak ígérkezik. Szerelmi életedben minden harmonikus lehet. Pároddal jól megérthetitek egymást, szingliként pedig abszolút kiegyensúlyozott lehetsz, távolról sem magányos.

Ikrek

Ikrekként igazán kiegyensúlyozottnak érezheted magad a napokban, ami részben annak is betudható, hogy az eddig nyomasztó kérdések most végre letisztulhatnak benned. A fordulat új reményt költöztethet szívedbe, és egy teljesen új élet veheti kezdetét. Szerelmi életed most kissé visszavonulót fújhat, nem várható újdonság - a gondolataidé, érzéseidé, a tiéd a főszerep.

Rák 

Rákként rád törhet a krónikus vásárolhatnék a hétvégén, ami nem biztonságos a bankszámládra nézve. A legjobb, ha előre leveszel egy összeget, és azzal indulsz el, a kártyádat pedig otthon hagyod. Így nem költekezel túl. Ha van párod, most kicsit kevesebb lehet egymásra az időtök, de kell is egy kis csajos feltöltődés. Szingliként energikus és felszabadult lehetsz, ami vonzza a pasikat.

Oroszlán 

Kreativitásodat nehezen tarthatod féken a hétvégén, de nem is kell, hiszen ha szabadjára engeded, nagyszerű dolgok kerülhetnek ki a kezeid közül. Ez nemcsak alkotómunka, kikapcsolódás is, ami nagyon jót tesz. Párban most sokkal könnyebben érthettek szót, mint máskor, alkalmazkodóbbak lehettek. Szingli vagy? Ha randid lesz, jól sülhet el a dolog.

Szűz 

Pénzügyeiddel sokat foglalkozhattál ezen a héten, hétvégére pedig meg is születhetett a fejedben a megoldás, miként duzzaszd fel kicsit költségvetésed. Új remény ébredhet benned, hogy ezentúl minden másképp lesz. Párban szeretteitek körében várnak meghitt órák, ami még jobban összekovácsolhat benneteket. Szingli vagy? Exed gyakorta eszedbe juthat - vajon miért?

Mérleg

Hétvégén a szerelemé lehet nálad a főszerep, ahogyan az elmúlt napokban is. Pároddal sokkal jobban megérthetitek egymást, mint máskor. Merhettek még őszintébbnek lenni, ami meg fogja tenni a hatását. Vasárnapra egy boldog közös jövőkép reménye költözhet szívedbe. Szingli vagy? Hétvégén néhány benned leledző gátat le kellene bontanod. Légy egyedül pár órát, és gondolkodj ezeken!

Skorpió 

Hétvégén az élvezetekre összpontosulhat figyelmed. Finom falatok, jókedv, testi örömök várhatnak, de vigyázz, hogy a telhetetlenség ne kerítsen hatalmába. Az sokba kerülhet. Párban testileg-lelkileg össze lehettek fonódva kedveseddel, amit sokan irigyelhetnek. Szingliként a hétvégére valóban késszé válhatsz egy kapcsolatra. Ennek reményében érdemes is kimozdulnod.

Nyilas 

Hétvégéd csordultig lehet jókedvvel, vidámsággal. Nagyszerű órák várhatnak szeretteid körében. A sok nevetés mellett azért ígérkezik más is. Céljaidon töprenghetsz el, és újakat is tűzhetsz ki magad elé a szép jövő reményében. Szerelmi életedben minden elképzeléseid szerint alakulhat. Szerencsére sem vita, sem csalódás nem ígérkezik.

Bak

Bár sok mindent szeretnél egy ideje elérni, már olyan régóta várod azok beteljesülését, hogy kicsit kezdheted feladni. A hétvégén ez megváltozhat, új remény ébredhet benned, hála egy közeli rokonoddal, jó barátoddal való beszélgetésnek. Párban a hálószoba lehet most a kedvenc helyetek. Szingliként bemutathatnak egy jóképű férfinak, aki akár a jövendőbelid is lehet.

Vízöntő 

Már nagyon várhattad a hétvégét, ugyanis annak ellenére, hogy nap mint nap tevékeny vagy, valami miatt kissé elmaradhattál ezzel-azzal. Most lehet módod mindent pótolni. Szívügyeidben a kommunikációé lehet a főszerep, lezárulhat egy rég húzódó vita, és új reményt kaphattok a boldogságra. Szingliként most nem igazán egy új kapcsolatra, inkább saját sorsod előrevitelére koncentrálhatsz.

Halak 

Hétvégén érdemes lenne kicsit mozognod, mert az nemcsak egészséges, de stresszoldó is. Tavaszodik, irány ki a természetbe, és szabadulj meg minden feszültségedtől, ami felhalmozódott. Szingliként most nem várható semmi fejlemény, de ne búsulj, türelmed meghozza gyümölcsét. Párban sok, a jövőre vonatkozó elképzelésed megoszthatod pároddal, emellett kellemes baráti program is vár.

közösség

további frisss

lap tetejére