Hétvégi horoszkóp - ez a hétvége az újdonságoknak kedvez

vkriszti-life.hu • 2015. február 21., szombat •
Ezen a hétvégén légy nyitott az újdonságokra, a változatosságra! Szerezz új élményeket, új barátokat, töltsd tartalmasan az időt!
Hétvégi horoszkóp - ez a hétvége az újdonságoknak kedvez

Kos: A szombat és a vasárnap gyökeres ellentétei lesznek egymásnak, mint tűz és víz, vagy mint fehér és fekete. A szombati nap leginkább takarítós, sürgős-forgós, pakolós - de mindenképpen tevékeny időszak, a Hold segíti a szépség és a harmónia létrejöttét és megtartását. Viszont jó hír lehet az is, hogy összességében hasznos időt töltesz el otthon, és elégedetten térsz nyugovóra. Este ruccanj ki valahová – esetleg egy késő esti séta valamely folyó vagy patak partján? A vasárnap legyen a kikapcsolódásé, egy különleges programé, így a terveid szerint alakulnak az események. Nem kell korán kelned, s csak olyan dolgokat tégy, amik vonzanak.

Bika: A kedélyállapotod meglehetősen ingadozó lesz, egyik pillanatban bezárkózol, aztán váratlanul kinyílsz, alkalmanként világgá mennél, máskor pedig otthon maradnál a melegben, és elzárkóznál, hogy a gondolataidba merülhess. Ám szombat délre mégiscsak a menet mellett teszed le a voksod, viszont mindenképpen olyan helyet válassz célként, aminek semmi köze a munkádhoz, és ki is kapcsol teljesen. Ne a kollégákkal töltsd az időt, hanem a barátokkal vagy a családdal. Olyan programot keress, ami segít elterelni a figyelmedet a hétköznapok zordságáról. Vasárnap lustálkodj bátran!

Ikrek: Sok dolog elvonja a figyelmedet ezen a hétvégén, különösen szombaton, így nem véletlen, hogy a programok egy része vagy elmarad, vagy átalakul, így az egyébként betervezett otthoni feladatok töredékének sem érsz majd a végére. Magad is alig tudod követni az eseményeket, ugyanakkor egyáltalán ne aggódj, nem történik semmi gond, sőt! Végre kimozdulsz az egyhangúságból, és élvezni tudod az élet örömeit. Ha esetleg egy apró vita alakul ki a környezetedben, távolodj el a helyzettől.

Rák: Egész héten magasabb fokozaton pörögtél, mint az megszokott tőled, mások is látták, hogy folyamatosan hajtottál. nem maradt idő önmagadra, ezt pedig ezen a hétvégén bizony be kell pótolni. Hol a munka, hol pedig a családi ügyek intézése vonták el a figyelmedet, viszont teljesen biztos, hogy jól végezted a dolgod, hisz rengetegen megköszönték a segítségedet, s a feladatlistádon is szinte mindent kipipáltál. Légy nyitott arra, hogy elfogadd, amit a sors kínál! Ha hívnak valahová, menj szívesen, ha nem, hát az sem baj, otthon is jól fogod magad érezni.

Oroszlán: A hétvége kezdetén még kissé értetlenkedve figyeled az eseményeket, hisz minden éppen úgy alakul - a programok, a különféle események -, ahogy azt eredetileg eltervezted. Ez tényleg furcsa lehet, hisz ez ritka szép pillanat, légy ettől elégedett! Hab a tortán, hogy a következő két napon csak olyan emberek vesznek körül, akik szeretnek és megbecsülnek, akik fontosak számodra és tudnak neked adni valami lényegeset. Ez nemcsak jól fog esni, hanem örömmel viszonzod mindazt, amit kapsz tőlük. Egyszerűen csak érezd jól magad a hétvégén, mosolyogj, és légy hálás az égieknek.

Szűz: Ez a hétvége szóljon rólad, és a te igényeid szerint történjenek az események! Helyezd önmagad a középpontba, egy csipetnyi önzéssel még nem teszel kárt semmiben és senkiben. Ha ezt bárki felrója neked, azt a kapcsolatot alaposan gondold és értékeld át! Néha neked is szükséged van arra, hogy te legyél a fontos! Kényeztesd magad, csinálj olyan dolgokat, amik örömöt okoznak - a helyszín teljesen mindegy. Válassz olyan tevékenységeket, amelyek ellazítanak, elégedetté tesznek, mosolyt csalnak az arcodra. Ne félj a saját álmaiddal foglalkozni!

Mérleg: Sok apró meglepetésben lesz részed ezen a hétvégén, olyan irányból is érkezik egy jó hír vagy kedves szó, ahonnan nem várnád. Az lesz ebben az igazán örömteli, hogy nem számítottál ilyen pozitív élethelyzetekre, a sors általi kényeztetésre. Összességében két nyugalmas nap áll előtted, de kedved szerint formálhatod a programokat, eldöntheted, hogy utazol, társaságba mész, vagy behúzódsz a vackodba. Azért jó tudni, hogy szingliként egyenesen ajánlott összehozni egy randit. Ha komoly eszmecserékbe bonyolódsz, figyeld a másik felet, nagyon sok okos gondolattal gazdagodhatsz.

Skorpió: Tele leszel vággyal, szenvedéllyel, izgalom után áhítozol, amit meg is fogsz kapni, csak adj esélyt magadnak, nyisd ki az ajtót, ablakot, had érkezzenek be a jó hírek. Még az is megtörténhet, hogy egyszer csak téged is zavarni fog, hogy tobzódnak benned a hormonok, az újdonság iránti kényszeres vágy, az ismeretlen felkutatása. Egy buli jót tenne neked, ahol kitáncolhatnád magadból a feszültséget, persze azért mindeközben a vágyakozás egyenesen a tetőfokára hághat. Különösen szombat este és vasárnap délelőtt nem bírsz magaddal, olyan dolgokat tehetsz, olyan helyzetekbe bonyolódhatsz, melyek nem jellemzőek rád.

Nyilas: Ez a hétvége tagadhatatlanul remek lehetőségeket rejt számodra, különösen akkor, ha mozgolódsz, kérdezel, kinyitod a füled, meghallod az új információkat, és nem zárkózol el a világtól, az abban történő változásoktól. Egy Nyilas ne vágyjon csendre és egyhangúságra - főleg most ne! Vegyél részt a társasági életben, és fogadd el a meghívásokat, akkor is, ha alig ismersz valakit az adott közegben! Legyen szó akár baráti, akár családi találkozókról, egyszerűen csak légy ott és érezd jól magad. Ki kell engedned magadból a hét közben felgyűlt feszültséget.

Bak: A szombati nap könnyed lesz, nehézségektől és bonyodalmaktól mentes, csak olyasmit csinálj, amihez tényleg kedved van. Fontos, hogy ne hagyd magad noszogatni, és ne engedd, hogy olyasmit erőltessenek rád, amihez semmi kedved. Közben persze főzz vagy süss valami finomat, viszont kerüld el a fizikai megterheléssel járó tevékenységeket. Ha ezt az ajándékot megadod önmagadnak, akkor nagy lendülettel futhatsz neki a vasárnapnak, s ez szeretteidnek igencsak tetszeni fog.

Vízönötő: Szombaton minden bizonnyal meg akarsz felelni a családod, vagy épp a barátaid elvárásainak, ami szép példája önzetlenségednek, ám ne feledd, hogy így ismét csak háttérbe szorítod önmagadat és a vágyaidat. Találj arany középutat, s cserébe este menj bulizni. Azért, hogy tényleg békében teljen a hétvége, köss mindenkivel kompromisszumot. Ha elkerülhetetlen, hogy fuss pár kört vasárnap a rokonságnál, vagy régen látott barátoknál, azt akkor is tedd a saját tempódban, ne hagyd magad siettetni, noszogatni.

Halak: Kötelező eleme az előtted álló hétvégének, hogy jó időbeosztást készíts, és a fontos, halaszthatatlan vagy épp kötelező feladatok mellett a vágyakra is jusson időd! Péntek este írd össze, mi mindennek kell a végére érned, ellenkező esetben sok dolog mellékvágányra kerül a nagy kapkodás során. Házon kívüli programjaid mellett szánj időt otthonodra, annak takarítására, szépítgetésére, alakítgatására is - főleg akkor, ha már régen nem foglalkoztál így lakásoddal, szobáddal, pedig kényes vagy arra a környezetre, ahol élsz. Új függöny, egy szőnyeg, ágytakaró, friss virágok - ne feledd, hogy közeleg a tavasz!

közösség

további frisss

lap tetejére