Hegyesi Zsolt: Most egy új bajnokság kezdődik

PCS - fotó: Bodorkós Máté, Tóth Arnold • 2017. március 17., péntek •
A Swietelsky-Haladás VSE játékosa szerint a felemás alapszakaszt követően egy kiegyenlített formával kirukkoló csapatot láthat majd a közönség.
Hegyesi Zsolt: Most egy új bajnokság kezdődik

Hiába zárta az élvonalbeli futsal bajnokság alapszakaszát a hatodik helyen a Swietelsky-Haladás VSE, a felsőházban folytathatják a zöld-fehérek a küzdelmet. Sokáig nem úgy tűnt, hogy a vasi teremlabdarúgók képesek lesznek megismételni az évek óta tartó szép hagyományt és idén is dobogón zárják a bajnokságot. Az edzőcsere viszont lényeges változásokat hozott magával.

Így látja ezt Hegyesi Zsolt is, aki csapatának egyik legeredményesebb játékosa volt az alapszakasz során.

A rossz szezonkezdet után, jól sikerült a hajránk, így bejutottunk a felsőház küzdelmeibe. Nem volt könnyű, hiszen nagyon volt a nyomás és teljesen más érzés eredménykényszerben játszani. Viszont a kitűzött célt elértük, innentől pedig egy új bajnokság indul és szeretnék előrébb lépni a tabellán. Valószínű, hogy minden együttes hasonlóan gondolkozik, s mivel kiegyenlített a mezőny, ezért az összes mérkőzésünk nagyon nehéznek ígérkezik.

Kezdésnek hétfőn Budaörsön kellene legyőzni az Aramis együttesét, amely nem tűnik teljesíthetetlen feladatnak. Korábban ugyanis már kétszer sikerült két vállra fektetni a soron következő riválist.

Feszített lesz a következő hét, hiszen két idegenbeli találkozó vár ránk. Hétfőn az Aramis ellen kell szerepelnünk, majd irány Berettyóújfalu. Nagyon apró dolgok dönthetnek ezeken a találkozókon, ezért maximális odafigyelést igényel tőlünk ezek a mérkőzések. Az Aramist egyébként már kétszer legyőztük az idei kiírásban, azonban ők is megvertek bennünket, ráadásul Szombathelyen tették mindezt. Bízom benne, hogy továbbra is a szebbik arcát mutatja a csapatunk, akkor sikerül elérni a kitűzött céljainkat és a rájátszás végén akár az éremgyűjteményt is gyarapíthatjuk - zárta gondolatait a játékos.

 

Aramis SE – Swietelsky-Haladás VSE
Budaörs, Március 20. 18:40

közösség

további frisss

lap tetejére