Hazai vízilabda-győzelem után: így látta a gólvágó és a kapus

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté, Tóth Arnold és Eric Morelle • 2016. december 12., hétfő •
Az OB I/B idei utolsó fordulójában megsemmisítő vereséget mértek a szombathelyi vízipólósok az Alfa SC csapatára.
Hazai vízilabda-győzelem után: így látta a gólvágó és a kapus

Az AVUS – Alfa SC szombati vízilabda-meccsről ITT olvashattak tudósítást, most a támadósor és a védelem kiemelkedő alakjainak meccs utáni véleményét ismerhetik meg. Juhász Máté 5 góllal vette ki részét a kiütéses győzelemből. 


Nagyon jó meccs volt, az első perctől az utolsóig rendkívül komolyan és profin állt mindenki a meccshez. Szerintem azért sikerült ma 5 gólt is lőnöm, mert most rám jöttek ki jobban a helyzetek – nyilatkozta honlapunknak a fiatal pólós. 

Az AVUS kapusa, Horváth Alex egyetemi tanulmányai miatt hiányzott az előző két hazai meccsről, így nem volt véletlen az ő boldogsága sem. 


Nagyon örültem, hogy végre én is bemutatkozhattam a szombathelyi közönség előtt bajnoki mérkőzésen és boldog vagyok, hogy mindezt nem akármilyen győzelemmel tettük. Aki kijött, láthatta, hogy a játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket. Végig tudatos higgadt játékkal rukkoltunk elő. Úgy gondolom, egyre jobb a csapat, egyre több kiemelkedő teljesítmény van meccsről meccsre, amiben természetesen a fiataloknak is hatalmas szerepe van – tette hozzá a rutinos kapus. 

Az AVUS felnőtt vízilabda-csapatát legközelebb február 25-én láthatja hazai mérkőzésen a szombathelyi közönség.   

 

közösség

további frisss

lap tetejére