Készül a Haladás: Három gól a hőségben

szróbert • 2014. július 17., csütörtök •
A meccs kezdetekor még igazi hőség fogadta a Rohonci útra kilátogató közönséget. Az első percekben a szolnokiak léptek fel támadólag, majd fokozatosan átvette a játék irányítását a Haladás. A vasiak góljait Szakály és Radó, valamint a próbajátékon lévő 21 éves középpályás, Jefremov szerezte. Az ukrán szerződtetéséről későbbi időpontban dönt a szakvezetés. Érdekesség, hogy az AS Roma egykori játékosa, az olasz Scardina is játékra jelentkezett, ő a szombati, Sopron elleni meccsen veheti fel először a zöld-fehér mezt.
Készül a Haladás: Három gól a hőségben

Haladás – Szolnok 3-0 (1-0)
felkészülési mérkőzés, 300 néző

Haladás: Rózsa – Schimmer (Angyal 46’), Fehér, Devecseri, Katona (Dvorschák 46’) – Iszlai (Városi 46’), Szakály (Jancsó 61’), Zamostny (Jefremov 46’) – Radó, Nagy (Varga G. 46’), Halmosi (Rácz 61’)

Szolnok: Pokorni – Vári, racskó, Papucsek, Fritz – Zvara, Mundi, magos, Tóth B. – Lengyel, Hamar

26’ – Szakály távoli lövése talált utat a szolnoki kapuba, 1-0. 
A szünetben ötöt is cserélt Artner Tamás.
46’ – Radó tört be a büntetőterületre, de buktatták. Házi gólzsákunk tizenegyesből növelte a fölényt, 2-0.
70’ – Beköszönt az új szerzemény, Jefremov szép lövése landolt a szolnoki kapuban, 3-0. 

Artner Tamás a meccs után a frisss.hu-nak elmondta: a csapat az első félidőben fáradtnak tűnt, de aztán fokozatosan feljavultunk és aztán ,,bedaráltuk" a második játákrészre elfáradó vendégeket. Vannak bíztató jelek, az újonnan érkezett játékosok mindent megtesznek a sikerért. 
Jefremov szerződtetésének lehetőségeiről a vezetők tovább folytatják az egyeztetéseket. Az olasz Scardina pedig  kimondottan befejező csatár, szombaton meglátjuk, hogy hasznunkra lehet-e - tette hozzá a vezetőedző.  

A Haladás július 19-én 11 órakor a Sopron csapatát fogadja, ez lesz Artner Tamás csapatának az NB I jövő heti rajtja előtti utolsó előkészületi mérkőzése. 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére