Hármas fesztivállal zárja a szezont Szombathely

vkriszti • 2014. szeptember 02., kedd •
Ga-Liba Gasztrofesztivál, Szombathelyi Big Band Fesztivál, Magyar Dal Napja-2014. Mindez egy hétvégén zajlik majd Szombathely Fő terén, szeptember 12-14. között.
Hármas fesztivállal zárja a szezont Szombathely

Sajtótájékoztató keretében ismertették a szombathelyi fesztiválszezon zárórendezvényeinek programját. Itt mutatkozott be, az elsőként megrendezésre kerülő Ga-Liba Gasztrofesztivál is. 

Az AGORA hagyományteremtő szándékkal szervezi meg idén először a vasi ízekre specializálódott vigasságot. A Ga-Liba három napig települ majd a város Fő terére. Specialitásai - Szent Márton apropóján - a libás finomságok lesznek, innen ered az elnevezés is. A szervezők nem titkolt szándéka volt, hogy ezzel a rendezvénnyel meghosszabbítsák a szombathelyi turisztikai szezont, valamint kapcsolatot teremtsenek a novemberi Szent Márton héttel is.

Dr. Puskás Tivadar egy számsorral kezdte beszédét. 1-9-6. Kitalálja mit jelent?

1: Első alkalommal rendezik meg a Ga-Liba gasztrofesztivált. 9: Kilencedszerre vehetnek részt az érdeklődők a Big Band Fesztiválon. 6: Szombathely hatodik alkalommal csatlakozott a Magyar Dal Napjához.

A rejtvényeket félretéve, a városvezetés is igazán örül, hogy egy újabb rendezvény valósul meg a városban, amely akár hagyománnyá is válhat a későbbiekben.

közösség

további frisss

lap tetejére