Harcosok Santoriniben: Gál Enikő is érmes akar lenni

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold • 2017. április 30., vasárnap •
Elindultak Görögországba Horváth Győző tanítványai, közöttük a korábban karatékaként ismert, Gál Enikő is. A küzdősportok Santoriniben rendezendő kontinensviadala szerdán kezdődik.
Harcosok Santoriniben: Gál Enikő is érmes akar lenni

ITT már megírtuk, hogy május elején Görögországban lépnek ringbe, illetve szőnyegre a magyar színeket képviselő szombathelyi harcosok, a Sukothai Team és a Leo Karate-Do Se sportolói. A Santoriniben rendezendő viadalon erős mezőnyben kell bizonyítani, hogy jó úton járnak Horváth Győzőék, akik a Haladás VSE ökölvívó termében Szalai Sándor szakosztályvezető tanítványaival is együtt edzhettek többb héten át

A korábban a Leo Karate-Do Se versenyzőjeként ismert Gál Enikő formagyakorlat (Kata), semi-contact, kick light, light contact versenyszámokba teszi próbára tudását, ráadásul a nehézsúlyban. 
Nagyon kemény edzéseink voltak, át kellett szoknom a karate után ezekre a kategóriákra, bizony nem volt egyszerű. Vannak olyan technikák, amiket itt lehet, viszont mi nem használunk a karatéban. Az EB-n jó szereplést várok magamtól, nagy megmérettetés lesz, amelyen szeretném magamból kihozni a maximumot.

Szeretnék úgy kijönni a ringből, hogy elmondhassam, mindent kihoztam magamból és akkor elégedett leszek – nyilatkozta weboldalunknak a fiatal Gál Enikő, akinek édesapja a Szombathelyen szintén közismert Gál Róbert masters kata versenyszámban indul az Európa-bajnokságon. 

Az odaérkezés utáni első napon, hétfőn mérlegelés, nevezés, a második napon, kedden pedig sorsolás lesz a program, ekkor egy kicsit lazítani, kirándulni és átmozgatni is tudnak majd Horváth Győzőék, aztán május 2-án indul a nagyüzem, május 6-án pedig gálával ér véget a program.

A frisss.hu a szombathelyi sporolók eredményeiről folyamatosan beszámol majd. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére