Hamarosan nyílik a Dolce Vezzo Fagylaltozó Kávézó Csokoládézó második üzlete a Family Centerben

frisss.hu Fotó: Dolce Vezzo • 2015. augusztus 28., péntek •
A Király u. 1/a. sz. alatt található fagylaltozó idén ünnepli az 5. születésnapját.
Hamarosan nyílik a Dolce Vezzo Fagylaltozó Kávézó Csokoládézó második üzlete a Family Centerben

Vendégeik hűségét, a még mindig tartó nyereményjátékaikkal hálálják meg, részletek itt.  A tavalyi évtől fagylaltjaik már a Family Centernél is megtalálhatóak, így eme hideg nyalat szerelmesei immáron a város két pontján élvezhetik a Dolce Vezzo varázslatos ízeit.

A karneváli forgatagban is várnak mindenkit szeretettel mindkét helyen, illetve  a Király u. 1/a. sz. alatt ne hagyják ki a mennyei belga csokoládé kóstolását , amely a rendezvény ideje alatt(péntektől délelőttől vasárnap estig) az üzlet előtt kihelyezett csokoládé szökőkútból folyva kényezteti érzékeiket. A friss gyümölcsök a nyári melegben csokoládé szökőkútba mártóznak.

Idén szeptember első heteiben a Family Centernél lévő fagylaltpult a mennyei fagylaltokkal együtt beköltözik az épület falai közé, ahol továbbra is lehet élvezni  a fagylalt örömeit, és ahol a fagylaltok mellett különböző kávékat, jeges kávét, szálas teákat, forró csokoládét, üdítőt, szeszes italokat fogyaszthatnak az arra járók.

A Dolce Vezzo Fagylaltozó Kávézó Csokoládézó idén bővíti palettáját, mennyei pohárkrémeket, tortaszeleteket is készít majd, amelyek mindkét üzletében kaphatóak lesznek. Az, hogy milyen ízekben, az egyenlőre maradjon meglepetés.

Az ősz beköszöntével, új és  izgalmas csokoládékkal bővül majd a Dolce Vezzo kézműves csokoládé kínálata is.

Mindenkit várnak szeretettel a Király u. 1/a sz. alatt és a Family Centernél is, szeptember közepétől már a Family Centeren belül !

Dolce Vezzo-t – Édes Nyalás Falást kívánunk!

közösség

további frisss

lap tetejére