Halmosi Péter: kettő plusz egy év!

szróbert • 2014. július 22., kedd •
Nem szeretném, ha a csapatnak a kiesés ellen kellene küzdenie. Féltettem a csapatot, hogy szétesik, nem marad meg az a mag, melyre mindig számítani lehet. Sajnos részben ez ,,sikerült” is, hiszen több meghatározó játékos is elhagyta a Haladást. Az új igazolásokat látva persze megállapíthatjuk, hogy ez nem kieső csapat. Ezt azonban a pályán is igazolnunk kell - nyilatkozta a frisss.hu-nak adott interjújában Halmosi Péter. A Szombathelyi Haladás vezéregyéniségével készített interjúnkat az alábbiakban olvashatja tovább.
Halmosi Péter: kettő plusz egy év!

Milyen helyezéssel lennél elégedett? 
A tavasszal elért hatodik helyet nem mondom, hogy megtartjuk, de nem is irreális az elképzelés. Remélem, hogy mindenki bizonyítani fogja, hogy itt a helye, én szeretném még minimum három évig ezt igazolni, igaz a harmadik esztendő már bónusz. 

Artner Tamás vezérként számít rád...
Az idekerült mezőnyjátékosok és én is bebizonyítjuk, hogy esélyesek vagyunk a középmezőnyben maradni. Itt nagyon jó a közönség, mindenki számíthat rám, illetve az idősebb játékosokra is. A jó hangulat nagyon fontos, az öltözőben és a pályán egyaránt. Minél hamarabb össze kell szoknunk, és biztos vagyok benne, hogy akkor az eredmények sem maradnak majd el. 

A következő napokban minek örülnél a legjobban?
Az átigazolási időszak augusztus 31-ig tart, de nagyon örülnék, ha már nem menne el senki. Annak pedig különösen, ha Radó András maradna, hiszen az ő tizennégy gólja nagyon hiányozna, ha eltávozna.

 

közösség

további frisss

lap tetejére