Halász Bence: a 2-6. hely elérhető közelségbe került

SzR - Fotó: atletika.hu • 2017. július 05., szerda •
A tegnapi Gyulai Memorialon Halász Bence újra a világ legjobbjai ellen versenyezhetett.
Halász Bence: a 2-6. hely elérhető közelségbe került

Azt már megírtuk, hogy a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíj férfi kalapácsvetés számában, a világ elittel versenyezve lejobb magyarként az előkelő 6. helyen végzett Halász Bence, vele beszélgettünk.    

Milyen volt a verseny, hogy érezted magad?
Nagyon jól éreztem magam, őszintén megmondom, többre számítottam. Tudom, hogy nem lehet minden versenyen egyéni csúcsot dobni, ám azt éreztem, hogy ma ennél kicsit több volt bennem. 
A sorozattal elégedett vagy?
Nem volt rossz sorozat, stabil voltam, de az első dobás utan kicsit elveszett a fonal, de az utolsó kettőre sikerült elkapni megint. 

Milyen volt a mezőny?
Nagyon hasznos, hogy ilyen mezőnyben tudok versenyezni, hiszen nem lesznek ismeretlenek az ellenfelek a világbajnokságon, remélem nem izgulok majd nagyon. Az eredményeket áttekintve azt látom, hogy Faydek nagyon erős, nármikor 80 méter fölött dob, de a többiek76-80 méter között szerepelnek, szóval egy kis szerencsével a 2-6 közé odaérhetek.  

A szezon következő kiemelkedő versenyét Lengyelországban rendezik, ahol a következő hétvégén az U23-as Európa-bajnokságon esélyesként lép a dobókörbe Halász Bence,.   
 

közösség

további frisss

lap tetejére