Ha Ön kutyamániás, feltétlenül kattintson!

frisss.hu Fotó: Tóth Arnold • 2015. július 11., szombat •
Nemzetközi Kutyakiállításon jártunk és megmutatjuk a legokosabb és legszebb négylábúakat.
Ha Ön kutyamániás, feltétlenül kattintson!

A MEOE Szombathelyi Önálló Jogú Szervezet életében a két napos (július 11-12.) CACIB kutyakiállítás megrendezése már hagyománynak számít, hiszen minden már jó ideje minden évben megrendezik azt. A MEOE Szombathelyi Szervezete 1968-ban rendezte az első kutyakiállítását, melyet az évek folyamán még sok-sok kiállítás követett. Most pedig itt az újabb!

Hétvégén tíz fajtacsoport kutyái két napra elosztva versenyeznek. Szombaton az első fajcsoportban látható lesz a Német Juhászkutya, a Komondor, a Kuvasz, a Puli, a Pumi, a Mudi, a Belga a Juhászkutyák, az Angol pásztorkutyák, az Ausztrál Juhászkutya, a Briard, Beauceron, a Svájci Fehér Juhász, a Csehszlovák Farkaskutya, a Lengyel Juhászkutyák, valamint a Délorosz Juhászkutya.

A második fajcsoportba jön a Rottweiler, a Boxer, a Schnauzerek, a Pinscherek, a Bullmasztiff, a Masztiff, a Fila Brasileiro, a Tosa Inu, az Argentín Dog, a Bordói Dog, a Tibeti Masztiff, a Pyreneusi a Hegyikutya, az Angol Bulldog, a Német Dog, az Újfoundlandi, a Landseer, a Leonbergi, a Hovawart, a Shar-Pei, a Dobermann, a Cane Corso, a Mastino Napoletano, a Dogo Canario, a Bernáthegyi, a Berni Pásztorkutya, az Appenzeller’s, és az Entlebucher’s. Lehet látni Francia bulldogot, Mopszot. A lista folytatódik, jön a Máltai Selyemkutya, a Bichon Frise, a Bichon Havanais, a Coton de tulear, a Bolognese, a Shih tzu, Lhasa apso, a Tibeti terrier, a Tibeti spániel, a Kínai meztelen kutya, és Löwchen. Uszkárok, Chihuahua, Cavalier King Charles Spániel.King Charles Spániel., Papillon, Phalene, Pekingi Palotakutya, Japán Chin, Griffonok, Boston Terrier is mind ott lesznek az Arborétum Sportcentrumban. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére