Gyurátz Réka ma Londonban dob

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. augusztus 05., szombat •
Az atlétikai világbajnokságon Pars Krisztián, Halász Bence és Gyurátz Réka képviseli a szombathelyi atlétákat. A szombati selejtezőben szereplő 21 éves Gyurátz Rékát az utolsó hazai edzésen lestük meg.
Gyurátz Réka ma Londonban dob

Az atlétikai világbajnokság szombathelyi esélyeiről ITT már olvashattak, msot arról értesülhetnek, hogy a Dobó SE kiválóságai közül Gyurátz Réka kezd legkorábban Londonban.  

Venczel József masszőrnek hála már annyit javult a bokám, hogy szinte már nem is érzem a korábbi sérülésem. Sokkal jobban tudok edzeni, mint a bokám kifordulása előtt. Fejben kell még kizárnom ezt a körülményt és akkor minden rendben lehet. Már egy ideje csak napi egy edzésünk volt, szóval a munka mellett már sokat pihentünk is. Elég jó formában érzem magamat, remélem, hogy 100%-ot tudok majd nyújtani a selejtezőben és akkor elérhetem a célomat, hogy odaérjek a 7-én, hétfőn rendezendő döntőbe. Jó erőben vagyok, csak amiatt aggódom, hogy a hazai hőség után az ottani hűvösebb időben hogyan megy majd a dobás. Az utolsó tréningeken már a vébére készülve dobtunk, kettő bemelegítő után jött a 3 éles kísérlet, általában 69-70 méter között sikerültek a dobások – nyilatkozta honlapunknak Réka. 

A Dobó SE 21 éves kalapácsvetője ma 13 órakor kezdi meg szereplését a világbajnokságon, a selejtezőről honlapunk is beszámol. 
 

közösség

további frisss

lap tetejére