Győztest hirdetünk – véget ért a Nagy Roncskvíz 2015.

frisss.hu Fotó: Tóth Arnold, Tárnai Tamás • 2015. június 26., péntek •
Több ezer helyes megfejtés érkezett. És igen, most már elárulhatjuk, hogy egy Trabantot zúztunk össze.
Győztest hirdetünk – véget ért a Nagy Roncskvíz 2015.

Ma délután véget ért a Nagy Roncskvíz, a Frisss FM 97.7 és a Volvo Alpok Autó Kft. közös kampánya. Az elmúlt két hét során a Fő térre kihelyezett, összepréselt autó típusát több mint háromezer üzenetben tippelték meg a Frisss FM 97.7 hallgatói. A beküldött tippekből 2892 helyes megfejtés volt, tehát, ennyien találták ki, hogy egy Trabant 1.1 -et helyeztünk ki a városközpontba.

A szerencsés nyertest ma délután, a Fő térről jelentkező élő adásban sorsoltuk ki. 

Az új VOLVO XC90

Udvardi Fruzsina egyetlen egy sms-sel nyert, amit tegnap dél körül küldött el a megadott telefonszámra. „Egy nagyon jó barátom, Tóth Bálint segítségét kértem a játékban, ő ért az autókhoz, én annyira nem” – meséli Fruzsina, aki hozzátette nem szerencsés típus, soha nem nyert még semmit.

Meggyesi Gábor kollégánk szinte lebegve adja át a nyereményeket

Ezek szerint most Fruzsinának mégis mázlija volt, aki bevallotta nekünk, vezetés közben mindig a Frisss FM 97.7-et hallgatja.

Fruzsinának jó pihenést kívánunk a siófoki Mala Garden Superiorban, jó fotózást az új Canon fényképezőgépével (TEMPO Autószerviz kft. felajánlásában) és jó telefonálást az új Ice Phone Mini Green okostelefonján (a RED Line GSM-nek köszönhetően).

A Frisss FM 97.7 és a Frisss.hu csapata gratulál a nyertesnek! :)

Szóval ilyen volt

És ilyen lett

Itt pedig a nagy átalakulás

kapcsolódó galéria


kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére