Gyász: Tebeli Györgyre emlékezünk

SzR-TT • 2014. március 30., vasárnap •
Újra gyászol a magyar sporttársadalom, és gyászol a Haladás. Mindössze hatvanhét esztendős korában elhunyt a klub gyúrója, Tebeli György. A csapat és a szurkolók mindent megtesznek, hogy méltóképpen búcsúztassák Tebeli Györgyöt. A frisss.hu Tóth Péter csapatkapitányt kérte fel, hogy emlékezzen Gyuri bácsira. Videónkat szombaton, a Haladás edzésén készítettük.
Gyász: Tebeli Györgyre emlékezünk

A vasiakat tizennégy éves kora óta szolgáló Tebeli György 1947-ben született. A súlyemelők között kezdte pályafutását, ebben a sportágban ifjúsági magyar bajnoki címet nyert, felnőttként egyéniben negyedik helyet, és csapatban ezüstérmet is szerzett.

A Haladás honlapja örök mókamesterként jellemezte a szakembert, aki 1982 óta dolgozott gyúróként a labdarúgók mellett. A Haladás legnagyobb nemzetközi sikerénél is ott volt. Ez az indiai Nehru-kupa megnyerése volt.

„Kiváló munkakapcsolata volt a labdarúgó-csapat vezetőedzőivel, és nem kellett a szomszédba mennie, ha poénkodásról volt szó. Mindig mosolygott és vagy egy szóviccel vagy egy tréfával mosolyt csalt más arcára is.” – olvasható a klub portálján.

Tóth Péter csapatkapitány közel két évtizeden keresztül dolgozhatott együtt Tebeli Györggyel, így őt kértük fel, hogy emlékezzen Gyuri bácsira!

A frisss.hu szerkesztősége részvétét nyilvánítja, nyugodjék békében Tebeli György, a Haladás történetének egyik legfontosabb személyisége. Nagyon sajnáljuk, hogy eltávozott közülünk.

Fotó: haladasfc.hu

közösség

további frisss

lap tetejére