Gigantikus örökbefogadási akciót hirdettek a szombathelyi Önkéntes Környezettisztítók

NR - Fotó: Önkéntes Környezettisztítók • 2017. június 23., péntek •
Június 25-én, vasárnap sok kiskedvenc keresi új gazdiját.
Gigantikus örökbefogadási akciót hirdettek a szombathelyi Önkéntes Környezettisztítók

Az Önkéntes Környezettisztítók, a Kutyamenhely Alapítvány és az Állatvédők Vasi Egyesülete közös eseményt szervez a Szombathelyről Nárai felé kivezető úton található menhelyen június 25-én, vasárnap 13 órától.

A dupla akció egy örökbefogadó napot és a menhely környezetének megtisztítását jelenti. Az eldobált szemét és az illegálisan lerakott hulladékhalmok felszámolásához a kesztyűkről és zsákokról az Önkéntes Környezettisztítók gondoskodnak, ahogy az összeszedett szemét elszállításáról is, az érdeklődőknek csak a humán erőforrást kell biztosítaniuk.

Az egyesület gondozásában körülbelül 30 kutya van, ebből 15 van a menhelyen, a többiek ideiglenes befogadók otthonában élnek. Macskából is nagyjából 25 van, ebből jelenleg 10 a menhelyen, mert a pici cicákat inkább otthon nevelgetik.

Ez a nap egyrészt a felelős állattartásról, az állatok szeretetéről és tiszteletéről fog szólni, másrészt a környezettudatosság fontosságára is felhívják a figyelmet a szervezők. Inkább fogadjunk örökbe egy állatot, ne hagyjuk őket rácsok mögött sínylődni.

A szervezők továbbá arra kérik az érdeklődőket, hogy a már nem használt, de még használható állattartáshoz szükséges eszközeiket (például: póráz, hám, etetőtál) mindenki hozza el, és ajánlja fel vagy a menhelynek, vagy az egyik örökbefogadónak.

A cicusok közül ők várnak gazdira:

Bandika 2011-es születésű kandúr! Kedves, bújós, nyugodt cica. Alomtiszta. Más cicákkal jól kijön, kutyáktól tart. Egy kis szépséghibája van, a bal szeme sérült. Oltva, féregtelenítve, ivartalanítva. Csak családi házba kinti- benti tartással vagy lakásba fogadható örökbe.

Herold 2016. áprilisi születésű kandúr. A bal szemére nem lát jól, de ez semmiben nem akadályozza, játékos, kedves, dorombolós kisfiú. Kinti- benti cicának, oltva, parazitamentesítve és ivartalanítva várja új gazdiját!

Marci más cicákkal jól kijön, nagyon kedves, dörgölőző, nyugodt, toleráns. Alomtiszta, nem jelölget. Immáron egészségesen, oltva, parazitamentesítve, ivartalanítva várja az emberét. Csak szobacicának! Érdeklődni ideiglenes mamijánál: 30/229-96-74 vagy Állatvédők Vasi Egyesületénél üzenetben.

Sanyika, kb. 2016. januári születésű ivartalanított, egészséges fiúcska. Dumálós, kedves, más cicákkal, kutyákkal jól kijön. Sürgősen otthont keres.

Shírkán kb. 2016. augusztusi születésű kandúr. Kedves, bújós, dorombolós, más cicákkal jól kijön, kutyáktól tart, alomtiszta. Oltva, parazitamentesítve, ivartalanítva fogadható örökbe. Kinti-benti cicának ajánljuk.

Panna túl van az ivartalanításon, hamarosan elkezdődik az oltási programja. Kb. 2015. júliusi születésű nőstény cica. Kedves, bújós, alomtiszta, az embereket imádja, nyugodt, jelenleg karantén idejét tölti, így más állatokkal való viszonya még nem ismert.

Feki 2016. augusztusi születésű kandúr cica. Kissé félénk még, de próbál barátkozni. Más cicákkal jól kijön, alomtiszta. Kinti-benti cicának ajánljuk, oltva, ivartalanítva, parazitamentesítve örökbefogadható.

Közvetített gazdikeresők! 8 hetes cicababák, a fekete kislány, a vörös kisfiú. Ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatók örökbe. 06303484774

Clio 2016. augusztusi születésű tündéri, hízelgős lány cica. Alomtiszta, nagyon bújós. Családi házba kinti-benti cicának ajánljuk. Oltva, parazitamentesítve, ivartalanítva fogadható örökbe!

Maya 2017. 04. 24. születésű nőstény cica. Tündéri, bújós, kedves, imádja az embereket, játékos, jókedvű, imád enni, igazi kölyök. Lakásba vagy családi házba kinti-benti cicának, oltva, chipezve, parazitamentesítve, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe. Még csak kiválasztható, 8 hetes kortól örökbefogadható.

Meggie 2017. 04. 24. születésű nőstény cica. Kicsit félénk, de már szépen oldódik, játékos, jókedvű, imád enni, igazi kölyök. Lakásba vagy családi házba kinti-benti cicának, oltva, parazitamentesítve, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe. Még csak kiválasztható, 8 hetes kortól örökbefogadható.

 

A kutyusok közül pedig ők keresnek új otthont maguknak:

Kitty 2016. októberi, aprócska tacsi keverék szuka kutya. Nagyon ragaszkodó, kedves, bújós, más kutyákkal jól kijön, az embereket imádja. Oltva, chipezve, ivartalanítva, lakásba vagy családi házba, a lakásba való korlátlan bejárással fogadható örökbe. Egyenlőre még csak kiválasztható, ivartalanítás után örökbefogadható.

Mézi, 10+ éves kan. A fogai elég rosszak, az elsők teljesen le vannak kopva, ennek ellenére gond nélkül megeszi a száraztápot is. 50 cm, ivartalanított, microchippes, oltott. Ő az igazi mogorva öregúr, most egyedül lakik és egész nap az udvaron alszik, ha meleg van éjszaka is kint marad. Van egy fotelje, az a mindene. Macskák nem érdeklik, kutyákkal morgolódik, de inkább félrevonul és alszik, csak hagyják békén. Ugribugri kutya vagy gyerek mellé egyáltalán nem való, ő már csak nyugalmat akar magának. Esetleg egy nyugdíjas embernek lenne jó, aki sokat van otthon, de csak kertes házba, mert imád kint lenni.

Érdeklődni: Viktoria Jahn

Beni 2010. novemberi születésű Amerikai Akita kan. Szuka kutyákkal jól kijön, kanokkal nem túl barátságos. Cicákkal nem kompatibilis. Nagyon értelmes, pörgős kutya. Oltva, chipezve, féregtelenítve, ivartalanítva fogadható örökbe. Határozott gazdát igényel!

Zara 2009-es születésű, ivartalanított, törzskönyves staffordshire szuka. Kizárólag fajtához értő gazdának. Inkább egyedüli kutyának. Akár lakásba is. Nem rombol, szobatiszta, embercentrikus. Alap vezényszavakat ismeri.

Állatvédők Vasi Egyesülete: 30/ 3 907 908 vagy 30/ 55 66 519

Picur 2009-es születésű Ridgeback keverék nagytestű szuka kutya. A cicákat nem szereti, kutyákkal jól kijön. Kedves, bújós, barátságos, nagy mozgásigényű, nem rombol, jó jelző kutya. Oltva, chipezve, ivartalanítva. Csak családi házba fogadható örökbe, bombabiztos kerítés szükséges. Picur sajnos cukorbeteg, ezért naponta 2-szer inzulinozni kell és 2-szer etetni. Olyan gazdit keres, aki ezt tudja vállalni.

Black 2015. augusztusi születésű akita keverék kan kutya. Nagyon kedves, játékos, energikus kutyus. Jó házőrző, más kutyákkal jól kijön, az embereket szereti, okos, könnyen tanul. Kutyaiskola ajánlott, határozott gazdit keres. Oltva chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe, családi házba ajánljuk.

Közvetített gazdikereső!

Idős gazdája beteg lett és már nem tud róla megfelelően gondoskodni. 2014-es születésű keverék kan. Kedves, barátságos, játékos, energikus kutyus. Családi házba szeretne költözni, és olyan gazdihoz, aki sokat tud vele foglalkozni. Oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Közvetített gazdikereső!
Szaffi gazdát keres!
Szépséges egyéves vizslakeverék kislány szerető családot keres! Chipes, oltott! Benti tartásra is örökbefogadható előző gazdájánál bent élt, szobatiszta! Játékos, aktív! Szerető családot keres és gyerekbarát, a cicákat nem szereti, a kutyákkal kijön, szoktatás függő! Vadakat kergeti! Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanitási kötelezettséggel, előzetes környezettanulmány után fogadható örökbe!

Gazdijelöltes!
Brandon 2016. januári születésű boxer keverék kan kutyus. Gazdái lemondtak róla. Más kutyákkal jól kijön, cicákkal való kapcsolata nem ismert.
Kedves, bújós, energikus kutyus. Oltva, chipezve, féreghajtva, ivartalanítva fogadható örökbe!

Héra egy tündéri, bújós, okos kutyus. 2014-es születésű beagle keverék szuka kutya. Sajnálatos módon a szerető gazdái elhunytak, ezért új gazdit keres. Közepes termetű rövid szőrű, mozgásigényes. Eddig családi házban kinti-benti kutya volt, szobatiszta, a lakásban nyugodt és nem rombol. Kutyatársaival jól kijön, szeret velük barátkozni, játszani. Az emberek társaságát ennél is jobban szereti, igényli. Cicusokkal nem barátkozik. A kirándulásokat nagyon élvezi és az autóban is szépen utazik. Családi kutyus szeretne lenni, kertes házba költözne szívesen, akár másik kutyus mellé is. Jelenleg ideiglenes otthonában van, oltva, chipelve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Barni 2015. augusztusi születésű tacskó keverék kan kutya. Tündéri, nyugodt kutyus, de nagyon félénk, ezért csendes, nyugodt otthont keresünk neki. Más kutyákkal jól kijön. Oltva, chipezve, ivartalanítva, csak családi házba, a lakásba való korlátlan bejárással fogadható örökbe.

Sziasztok, Dönci vagyok, boxer-keverék. 2016. januári születésű szuka kutya. Amikor kicsi voltam, a testvéreimmel meg a mamámmal nem volt mit ennünk. Egy nagyon kedves család magához vett és a mai napig nagyon szeretnek. Azt mondják, hogy nagyon okos vagyok, de nem tudják az energiáimat levezetni, ezért rosszalkodok. Egy csomó mindent megrágok, meg szeretek kiugrani az 1.80-as kerítésen. Ha te szeretnéd, hogy a te családod tagja legyek, akkor légyszi legyél sportos, de legalábbis legyen naponta 1 órád engem lemozgatni. Az agyamat is ám, mert szeretek tanulni. Más kutyákkal összeszoktatható vagyok. A cicákat megkergetem. Kint is, bent is jól érzem magam, szobatiszta vagyok. Megtanítottak pórázon sétálni és labdázni is. Nem szeretnék visszamenni az idimamimhoz, mert neki sok kutyája van és nem lesz ideje engem nevelni. Akkor még rosszabb leszek? Ha van jó kerítésed és jó lábaid velem csavarogni, és pont egy ilyen kislegényt szeretnél, hívd az idimamimat 30 2299674 vagy Állatvédők Vasi Egyesülete központi számát 30/ 3 907 907

Mázli 2011-es születésű jagd terrier keverék kan kutya. Igazi terrier jellem, bátor, önfejű, éber. Az embereket szereti, szuka kutyákkal jól kijön. Jó jelző kutya. Gazdái elköltöztek és ott hagyták a háznál társával együtt. Oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Próbaidőn van !
Ő itt Nelly egy rendívül tündéri és ragaszkodó 5 éves kutyalány. A gazdija nemrégiben elhunyt és egy kedves szomszéd magához vette, viszont az ő kutyusai sajnos nem fogadták el, így egyesületünk segítségét kérte. Eddig életét láncon élte és most élvezi a szabadságot, szeretne családi házba, lakásba való bejárással vagy lakásba költözni. Nyugodt, pórázon szépen sétál, kan kutyákkal kijön,de egyedüli kutyának ajánljuk.

Közvetített gazdikereső!

Sürgősen gazdát keres ez a 6 év körüli beagle kan kutyus. Gazdái anyagi helyzetük miatt nem tudják tovább tartani. Biztonságos kerítés híján egész eddigi életét láncon töltötte. Szeretnénk neki egy ennél sokkal jobb otthont találni, ahol megfelelő kerítéssel rendelkező udvaron szabadon rohangálhatna. Nagyon barátságos, játékos, energikus kutyus. Aktív, sokat sétáló gazdik, illetve kutyatárs lenne ideális számára. Oltva, microchippezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Bumi 2015. januári születésű közepes méretű keverék szuka kutyus. Utcáról mentették, de sajnos a gazdája kórházba került és valószínűleg sokáig ott lesz, ezért keres új gazdit. Nagyon barátságos, vidám, egy kis szeretet gombóc. Más kutyákkal jól kijön, családi házba ajánljuk. Oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Jerry 2011-es születésű erdélyi kopó keverék kan kutya. Kedves, bújós, ragaszkodó, okos, gyorsan tanul, energikus, jó jelző kutya. Szuka kutyákkal jól kijön, cicákkal való kapcsolata nem ismert. Eddig láncon élt, olyan helyre szeretne költözni, ahol szabadon él és sokat tud futkozni. Családi házba ajánljuk, oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Betty 2011-es születésű lány németjuhász keverék szuka kutya. Eddigi élete borzalmas volt és még a gazdája is meghalt. Ahogy egyesületünk gondozásába került, az elején bizalmatlan volt és harapott. Nagyon megviselte gazdája halála, a hirtelen környezetváltozás, a sok új kutya. Rehabilitációját 2 hónappal ezelőtt megkezdtünk, már tud újra bízni, felszabadult, bújik, játszik. Kan kutyákkal kijön, de egyedüli kutyának ajánljuk, cicákkal való viszonya nem ismert. Oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

                   

Masni 2015. novemberi születésű pekingi jellegű szuka kutya. Egy teherautó ütötte el, a gazdája nem tudta vállalni a műtétek és a kezelés költségét, ezért lemondott róla. Majd egyesületünk gondozásába került, tavaly november végén. Azóta túlesett a műtéteken, és már teljesen rendbejött, a jobb térdkalácsát még nem kell műteni, de később valószínű igen. Kedves, bújós, az embereket szereti, más kutyákkal jól kijön, cicákkal való kapcsolata nem ismert. Oltva, chipezve, ivartalanítva, családi házba, lakásba való korlátlan bejárással fogadható örökbe. Mivel 1-2 év múlva valószínűleg a jobb térdkalácsát is meg kell műteni, ami nem lesz olcsó, ezért olyan gazdát keres, aki tudja vállalni a későbbi műtét költségeit.

Moncsi kb. 7-8 hónapos, tacskó jellegű szülőktől származó, kis-közepes méretű (kb. 12 kg) keverék szuka kutyus. Tündéri, játékos, ugribugri, teljesen szobatiszta kiskutya. Feje búbján édes szőrforgó van. Más kutyákkal jól kijön, cicákkal való kapcsolata nem ismert. Oltva, microchippezve, ivartalanítva fogadható örökbe, kizárólag családtagnak, családi házba korlátlan bejárással !

 

Mandy kb. 2016 áprilisi születésű németjuhász keverék szuka kutya. Talált kutyaként került egyesületünk gondozásába. Eredeti gazdája nem jelentkezett érte. Mandy nagyon félénk, nem sok jót kaphatott korábban. Ideiglenes befogadójánál már szépen feloldódott. Kutyákkal jól kijön, cicákkal való kapcsolata nem ismert. Nagyobb gyerekek mellé is örökbefogadható, de az ugrálásról még nem sikerült teljesen leszoktatni.
Pórázon már egész szépen sétál. Szeret autózni, szívesen kíséri leendő gazdáját bárhova.
Rendszerető gazdák előnyben, mert Mandy gondoskodik arról, hogy az el nem pakolt dolgok jól látható helyre kerüljenek. Igazi neveletlen kamasz. Sok foglalkozást igényel, hogy megtanulja mindazt, amit eddig nem tanítottak meg neki. Idije már elkezdte ezt a munkát, de szívesen továbbadja a lehetőséget egy felelős gazdinak. Oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe. Családi házba ajánljuk.

Max 2016. márciusi születésű moszkvai mix kan kutya. Szuka kutyákkal jól kijön, macskákkal való kapcsolata nem ismert (bár séta közben játékos szándékkal figyeli őket). Jól kezelhető, behívható, bár kajlasága, neveletlensége még javításra szorul, ez közös suliba járással orvosolható. Oltva, chipezve, ivartalanítva örökbe fogadható.

Lisa 2015. márciusi születésű kaukázusi jellegű szuka kutya. Kóbor kutya volt, a Vasszécsenyi Tsz egyik betonátereszében adott életet kölykeinek. Kedves, bújós, kissé félénk, de már szépen oldódik. Emberekkel barátságos, más kutyákkal való kapcsolata még nem ismert. Családi házba ajánljuk. Csak családi kutyának fogadható örökbe, telepőrzésre nem adjuk! Oltva,chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe!

Kb. 2017. márciusi születésű tacskó keverék szuka kutya. Egyméteres láncról menekült, még a mellső lába sem ért le a földre, valami tákolmány volt a háza. Energikus, játékos, ugatós kiskutya. Oltva, microchippezve, parazitamentesítve és ivartalanítási kötelezettséggel, családi házba lakásba való korlátlan bejárással fogadható örökbe. 

Mazsi a mini terrorista, nem ám, csak egy kicsit, de mindenki imádja! Kb. 2016. novemberi születésű aprócska terrier-tacsi keverék kislány. Kistestű kutya lesz. Egy kétméteres bálamadzagról mentettük, víz nem volt előtte és kutyaháza sem volt. Kutyákkal jól kijön az embereket imádja. Családi házba, lakásba való korlátlan bejárással, oltva, chipezve, ivartalanítás után fogadható örökbe.

Alex 2016. januári születésű spicc keverék kan kutya. Nagyon kedves, bújós. Egy lommal teli sufniból mentettük anyukájával és testvérével, a család többi tagja már gazdira talált.. Más kutyákkal jól kijön, de szuka kutya mellé ajánljuk, a cicákat nem szereti, az embereket imádja. Nem szeret egyedül lenni, ezért másik kutyus mellé, családi házba lakásba való korlátlan bejárással, oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Árnyék 2017. április közepén született németjuhász-tacsi keverék kan kutya. Anyukája közepes méretű németjuhász keverék. Családi házba, lakásba való korlátlan bejárással, oltva, chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe. Még csak kiválasztható, 8 hetes kortól örökbefogadható!

Alíz 2017. április közepén született németjuhász-tacsi keverék szuka kutya. Anyukája közepes méretű németjuhász keverék. Családi házba, lakásba való korlátlan bejárással, oltva, chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe. Még csak kiválasztható, 8 hetes kortól örökbefogadható!

Astor 2017. április közepén született németjuhász-tacsi keverék szuka kutya. Anyukája közepes méretű németjuhász keverék. Családi házba, lakásba való korlátlan bejárással, oltva, chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe. Még csak kiválasztható, 8 hetes kortól örökbefogadható!

Ariel, gazdijelöltes, 2017. április közepén született németjuhász-tacsi keverék szuka kutya. Anyukája közepes méretű németjuhász keverék. Családi házba, lakásba való korlátlan bejárással, oltva, chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe. Még csak kiválasztható, 8 hetes kortól örökbefogadható!

Cocus aprócska kutyus, aprócska kérése: csak egy igaz, szerető gazdi!
2016. augusztusi születésű kistestű keverék kan kutya. Kedves, barátságos, más kutyákkal jól kijön, az embereket imádja. A macskával való viszonya nem ismert. Oltva, chipezve, ivartalanítva, lakásba vagy családi házba, lakásba való korlátlan bejárással fogadható örökbe.

Pepsi 2013-as születésű spániel keverék kan kutya. Volt gazdái azt mondták, hogy talált kutya, így szabadultak meg tőle. Szegényke az elején nem értette és nagyon bánatos volt, miért adták oda másnak, de most már szépen beilleszkedett ideiglenes befogadója falkájába.
Más kutyákkal jól kijön, az embereket imádja. Oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe. Eddig lakásban élt, ezért lakásba vagy családi házba, kinti-benti kutyának fogadható örökbe.

Rambó 2016. májusi születésű német vizsla keverék kan kutya. Szuka kutyákkal jól kijön, az emberekkel barátságos, de félénk. Bombabiztos kerítés szükséges. Aktív, játékos, igazi kamasz kutya. Oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe. Családi házba ajánljuk.

Molli 2015. júliusi német juhászkutya-szamojéd keverék. Oltott, chipezett, ivartalanított. Gazdi apu halála után gazdi mami nem bizonyult elégnek Molli energiáinak levezetésére. Nem szeret egyedül lenni. Ezért aktív, de sokat otthon tartózkodó gazdit szeretne. Az autózást egész jól viseli, bár még csak most volt az első útja. Imád labdázni, viszont fél a vihartól.

Bruce, gazdijelöltes. A kis félszemű tündérbogyóra több jelentkező is volt, bárcsak minden kutyusra ilyen gyorsan jelentkeznének. Mindenesetre nagyon örülünk, a gazdijelöltek másik kutyusa is tőlünk van és szuper élete van. Az pedig külön öröm, hogy egy handicapes kutyusba ilyen gyorsan beleszerettek többen is!

 

Kiskedvencek, akik szintén szerető gazdira vágynak:

Maszatkától és Mókustól volt gazdái költözés miatt váltak meg. A két leányzó kissé félénk, kézhez szoktatásuk megkezdődött, hamarosan örökbefogadhatók. Anya és lánya, akik nagyon szeretik egymást, ezért csak együtt fogadhatók örökbe, hím malac mellé nem adjuk, örökbefogadási szerződéssel, csak és kizárólag házi kedvencnek, lakásban való tartással.

Rozsdi 2017. januári születésű bak házi nyuszi. Kézhez szokott, barátságos, cicákkal jól kijön, gyerekeket imádja. Csak és kizárólag házi kedvencnek, ivartalanítva, oltva, szerződéssel fogadható örökbe.

Mimóza 2015-ös születésű nőstény házi nyúl. Borzalmas helyről mentette egyesületünk, egy kicsi tákolt fa ládában tartották, 30 cm vastag ürülékben tipródott, ami tele volt férgekkel és mindenféle élősködővel. Vize és élelme nem volt, sokszor elfelejtették megetetni és megitatni a volt "gazdái". Kedves nyuszi, kézhez szoktatását megkezdtük, már egyre jobban barátkozik. Csak házi kedvencnek, ivartalanítva, oltva, szerződéssel fogadható örökbe.

Topi 1,5 éves lógófülű, szereti, ha simizik, de azt nem, ha ölbe veszik! Szobatiszta, nem rág a lakásban, ha szabadon van! A cicákat szereti! Ivartalanított fiú! Más nyuszival nem jön ki jól.

Pizsi, a Parkerdőben kidobott, kb. 2016. januári nőstény házi nyuszi nagyon szeretne egy kedves gazdit. Eleinte nagyon félt és szinte semmit sem ismert, ami egy ilyen csodás kisnyuszinak járna. Nem tudta milyen, ha megsimizik, ha szeretgetik, milyen biztonságban, egy lakásban, az emberek közelében élni. Hamar feloldódott önkénteseinknél, mára őket mindenhova követi a lakásban, a simit és a figyelmet böködéssel követeli és sok-sok puszival jutalmazza. Pizsi nagyon gyorsan tanul és már szobatiszta. Ha szeretnél egy ilyen csodás kis nyuszilányt családtagnak, ne habozz! Csak házi kedvencnek, ivartalanítva és szerződéssel fogadható örökbe!

Bunny 2016. októberi születésű nőstény fehér logófülű nyuszi. Kedves, kicsit félénk, kézhez szoktatása folyamatban. Csak házi kedvencnek, lakásban való tartással, ivartalanítva és szerződéssel fogadható örökbe.

Szamóca 2016. októberi születésű nőstény fehér logófülű nyuszi. Kedves, kicsit félénk, kézhez szoktatása folyamatban. Csak házi kedvencnek, lakásban való tartással, ivartalanítva és szerződéssel fogadható örökbe.

Carolin, a húsvét újabb áldozata! Carolin csak húsvétig kellett a gyerekeknek, utána megszabadultak tőle, egy hölgy vette el tőlük és juttatta el egyesületünkhöz. Kb. 3 hónapos lány nyuszi. Oltva és ivartalanítási kötelezettséggel, csak és kizárólag házi kedvencnek, szerződéssel fogadható örökbe. Egyenlőre még csak kiválasztható!

közösség

további frisss

lap tetejére