Fantasztikus hangulatban startolt a pünkösdi fesztivál

SzR-TT • 2015. május 23., szombat •
A szombathelyiek és a környező települések lakói mellett, már messze földön is tudják jó pár éve, hogy pünkösdkor hol érdemes kikapcsolódni, igényes kulturális eseményen megjelenni. Az ez évi, XXIV. Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál négynapos programsorozata május 22-én startolt, és hétfő estig tart. Fotóink a Magna Cum Laude és az Ocho Macho péntek esti koncertjein készültek.
Fantasztikus hangulatban startolt a pünkösdi fesztivál

Az elmúlt 20 év során fellépett többek között Zorán, Bródy János, Demjén Ferenc, Hevesi Tamás, Vikidál Gyula, Varga Miklós, Tolcsvay László, Pataky Attila, Fenyő Miklós, Nagy Feró, Gerendás Péter, Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor latin duója, a No Comment, a Republic, a Karthago, a Pa-Dö-Dö, a Takáts Tamás Dirty Blues Band, a P. Mobil, a Kormorán, a Ghymes, a Boban Markovic Orchestar, a Csík Zenekar, a Kispál és a Borz, a Hooligans, a Lord, a Bikini, a Cimbaliband, a Zorall, a Csík zenekar, a Supernem, a Vad Fruttik, a Depresszió, a Karthago, a Neoton, az Omen, a Tankcsapda, az Irigy Hónaljmirigy az Ocho Macho, az EDDA, a Punnany Massif és az Ismerős Arcok. Hazai és külföldi előadók egyaránt szívesen szerepelnek Gencsapátiban.

A rendezők a kedvezőteln időjárás ellenére, idén is azt remélik, hogy idén is mindenki megtalálja választékból a kedvére valót. A fellépőket áttekintve, ennek biztosan nem lesz semmi akadálya, hiszen pénteken - az eső és a sárdagasztás ellenére - már fantasztikusan sikeres koncertet adott a Magna Cum Laude, és az Ocho Macho.

Szombat este a Tankcsapda, és a Hooligans következik, vasárnap pedig a Boban Markovic Orkestar, aztán hétfő este a Lord gondoskodik majd a jó hangulatról.

Természetesen az eddig is nagy sikert arató Katapult DJ-k: Bozóky & Lipóczy is tiszteletét teszi Bárány Attilával egyetemben. Legyél ott Te is!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére