Gadó András sérülés miatt nem indul a celldömölki versenyen

Szita Róbert - Fotó: frisss.hu • 2017. április 21., péntek •
Galaxy-Orange mobil sportolója lehetőséget kapott a ,,nyugat-magyarországi legerősebb ember" címért harcba szállni a hétvégén, ám fekve nyomás közben megsérült, így kényszerűségből kihagyja a megyei döntőt.
Gadó András sérülés miatt nem indul a celldömölki versenyen

Honlapunkon ITT már megírtuk, hogy Gadó András, Galaxy-Orange mobil sportolója hogyan szerepelt a legutóbbi mosonmagyaróvári erős ember versenyen, most pedig arról tájékoztatta honlapunkat, hogy annak ellenére, hogy az óvári versenyen elért helyezése alapján nem indulhatott volna, a versenyszervezőktől mégis lehetőséget kapott az országos bajnoki döntőért selejtező versenyen starthoz állni. 

Noha megkaptam a lehetőséget a bizonyításra, sajnos lesérültem az erőemelő felkészülésem során. A fekve nyomó edzés során megsérült a mellem és dr. Szilágyi Zoltán sportorvos egy kollagénes injekciós kezelést alkalmaz rajtam és nem kockáztathatom egy esetleges rásérüléssel, hogy veszélybe kerüljön a május 7-i athéni Gpa/Ipo erőemelő Európa-bajnokságon történő indulásom, ezért közösen úgy döntöttünk, hogy kihagyom a celldömölki selejtezőt és nem indulok – nyilatkozta érdeklődésünkre Gadó András. 

Ha szeretne kilátogatni és szurkolni az erős emberek vasi selejtezőjére, megteheti április 22-én. Szombaton ugyanis 14 órától várják a rendezők Celldömölkön, a főtéren az erős ember versenyek szerelmeseit. A résztvevők izgalmas csatákat vívnak majd  a több százkilós eszközökkel. 

Gadó András egyébként távollétében is minden versenyzőnek jó versenyzést és sok sikert a kilátogató nézőknek pedig jó szurkolást kívánt. 

közösség

további frisss

lap tetejére