Friss őszi trendek nyári divatslágerekkel

frisss, fashiondays.hu • 2019. szeptember 01., vasárnap •
Az ősz legizgalmasabb divatújdonságai, egy kis nyárral megbolondítva...
Friss őszi trendek nyári divatslágerekkel

Lassan búcsúzunk a szép időtől, és előkerülnek a vastagabb, ősziesebb darabok is a szekrény mélyéről. Nem kell még elbúcsúztatni a kedvenc nyári divatslágereket sem, ügyesen be lehet csempészni őket az őszi összeállításokba, a legfrissebb trendekkel megfűszerezve. A fashiondays.hu stílusszakértője ilyen izgalmas szettekre tesz javaslatokat.

Mindig nehéz elengedni a hosszú nyári napokat a szikrázó napsütéssel, a szabadság érzésével és a lenge ruhákkal párosuló gondtalansággal. Ha neked is vannak kedvenc nyári ruhadarabjaid és kiegészítőid, de szeretnél már a hidegebb évszakra is felkészülni, esetleg beszereznél pár ősszel is igazán trendi darabot, akkor inspirálódj az alábbi tippekből és csempéssz a beköszöntő őszbe még egy adag nyarat a végső búcsú előtt.

Övet rá!

Az öv és a különböző blézerek az idei őszi szezon alapdarabjai. A kettő párosításával pedig igazán trendi, csípősebb reggeleken is helytálló szettet kapunk. Egy egyszerű, vékony övvel akár a régi oversized blézereidet is feldobhatod. Persze válogathatsz a díszesebb darabok között is, a strasszokkal vagy különleges csatmegoldásokkal felszerelteket az egyszerűbb, szürke blézerek mellé ajánljuk. Ha tovább szeretnéd erősíteni a nyárias hatást, akkor válogass az élénkebb színű blézerek között. Idén nem kell a melankolikus színek felé fordulnod: a királykék, a barackszín vagy a piros különböző árnyalatai az idei őszi-téli szezonban abszolút divatosak.

Poncsók, leplek, köpenyek, kabátok

Az évszak elengedhetetlen kellékei. Ha nagyon le szeretnénk egyszerűsíteni a képletet, azt mondanánk, hogy az átmeneti időszakban elég egy vékonyabb kabát vagy köpeny a nyári szettedre. A poncsók, a leplek és a különleges köpenyek is kifejezetten trendinek számítanak idén, nem feltétlenül kell a klasszikus átmeneti kabátot választanod. Ha pedig mégis ragaszkodnál az őszi kabáthoz, akkor tudd: idén ősszel ezek hosszabb, térd alatti kivitelben érkeznek és a bőr hatású dzsekik is divatosak lesznek. Ez utóbbiakat kifejezetten jól lehet kombinálni egy-egy nyári ruhával is.

Mintásan, tetőtől talpig

A monokróm helyett most egységes mintába burkolózva lehetünk igazán divatosak. Ezt az irányzatot már szépen felvezette a nyáron is népszerű, különböző ruhadarabokon és kiegészítőkön diszkréten vagy akár merészebben megmutatkozó ocelot-, kígyó- vagy éppen zebraminta. Az állatbőrt idéző anyagok mellett most az apró virágmintás darabok is hódítanak. Viseld ruhán és kabáton egyszerre: szerezz be a már meglévő állatmintás felsőd mellé egy szoknyát vagy nadrágot és bátran válogass a kiegészítők, cipők és táskák között is. Ne félj: most ősszel nem lehet sok a mintából!

Rockos romantika

A kiegészítőkkel is meg lehet bolondítani és ősziesíteni a nyári összeállításaidat, ruháidat. Az idén ősszel divatos rockos stílus például tökéletesen megfér a nyár slágerdarabjaival, a csipkés ruhákkal. Most még arra sem kell figyelned, hogy a nőies darabokat feltétlenül stílusban hozzáillő nőiesekkel párosítsd, a kontrasztos hatás is nagyon jó megoldás az őszi divatban.  A sportos, férfias darabok ugyanolyan jól megférnek a romantikus, nőiesek mellett. Vegyél bátran nyári csipkeruhádhoz egy maszkulin bakancsot, egy sportosabb stílusú bőrdzsekit és egy bőr choker nyakláncot vagy karkötőt.

+1 Őszi férfitrendek: suit up!

Az esküvőszezon miatt a nyár is fontos időszak az öltönydivatban, és a divattervezők idén is számos újítást hoztak e téren. Extrém, különleges színek és minták, retro, két gombos fazonok hódítottak a nyáron, és persze az örök klasszikus fekete, elegáns megoldásokból sem volt hiány. Jó hír azoknak a férfiaknak, akik már bevásároltak ezek közül, hogy az őszi szezonban is folytatódik a különleges öltönyök és elegáns megoldások térhódítása. A leopárdminta, a magenta, a rózsaszín és a Man in black stílus is hódít ősszel. De a monokróm, natúr színek is abszolút trendinek számítanak a férfiaknál idén ősszel.

Fashion Days tipp:

Pár ügyes trükkel akkor is életben tarthatod a nyarat, amikor már hidegebbre fordul az idő, és végképp el kell tenned a szekrénybe a nyári ruháidat a következő szezonig. Válassz az őszi kollekciókból is a nyarat idéző színpompás darabokat! Egy merész neonszínű sneaker, színes mintás kendő vagy jópofa dzseki a legszürkébb őszi napokat is feldobja! Mindenképpen szerezz be néhány vidám színű kiegészítőt, a kedved is jobb lesz tőlük!

közösség

további frisss

lap tetejére