Flashmob és lánykérés a Savaria karneválon

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke, Bodorkós Máté, Tóth Arnold • 2016. augusztus 28., vasárnap •
Danics Dóra és Gáspár Eszter új duettjére térdelt le Gábor párja, Dóra elé és tette fel a kérdést, amire nagyon sok lány vár: feleségül jössz hozzám? Videóval!
Flashmob és lánykérés a Savaria karneválon

Csak a Frisss stábjának engedte meg Danics Dóra és Gáspár Eszter, hogy szinte végigkövesse a Nagy Nap születését. Ott voltunk a próbákon, a dalpremieren és a premierbulin is. Most újabb mérföldkőhöz érkeztek, hiszen vasárnap délután a Savaria karnevál Forum színpadán a nagyközönség is meghallgathatta élőben a romantikus dalt.

A lányok nem bíztak semmit a véletlenre, hiszen közel 150 fős tánckart is hoztak magukkal, akik előre betanult koreográfiára táncoltak, amit Novák Tamás tanított be. Az Energy Dance Team, az Isis Táncklub, a SZOKA, Westside TSE, a Haladás röpisei és kézisei és a Lurko FC fiataljai mind azon voltak, hogy felejthetetlenné tegyék azt a pár percet.

Süle Gábornak és Németh Dórának, akik a tömegből „véletlenül” csak előbukkantak azonban egészen más dolgok miatt lett ez a nap különleges. Gábor ugyanis a színpadon megkérte párja, Dóra kezét. Gábor nagyon lovagiasan letérdelt elé és feltette a kérdést: feleségül jössz hozzám? A válasz természetesen igen volt!

Nézd meg videón a megható pillanatokat: 

 

kapcsolódó galéria


kapcsolódó galéria


kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére