Fiesta Fesztivál a Ford Straussnál

frisss.hu • 2017. október 05., csütörtök •
Vasárnap mutatta be a Strauss Autószalon, a szombathelyi Ford márkakereskedés a legújabb Ford Fiestát.
Fiesta Fesztivál a Ford Straussnál

Egész nap tesztvezetések, csillámtetoválás, egy kosaras körhinta várta a látogatókat, délután pedig az egész család számára kínálkozott feltöltő program.

A Napsugár Zenekar, fogyatékkal élő fiataljai örömzenéltek, a kőszegi Hajnalcsillag Néptáncegyüttes fellépése után táncba hívta a vendégeket is, majd az Energy Dance Team táncosai fellépésük után tanították  az apró vendégeket. A gyerekek karaokizhattak, amit a Strauss zsűrije nagyra értékelt és díjazott. 

A Strauss csapata közösen mutatta be az új Fiestát, mely a gyakran látott mentazöld színben ragyogott a napsütötte, családias hangulattól fűtött udvaron. A legújabb technológiákról, motorokról, köztük a hatszorosan díjnyertes EcoBoost motorról és az új 1.1-es benzines motorról, a közkedvelt városi autó újdonságairól Farkas Zsolt, Frank Szabolcs és Gráczer László informálták a nagyközönséget.

Akik ellátogattak a Ford Strausshoz vasárnap, elsőként próbálhatták ki az új Fiestát, emellett a többi Ford modellt, így az EcoSportot, ST Line Focust, Kugát, az automata parkolórendszert és  találkozhattak az osztrák anyacég Land Rover modelljeivel. 

Kiváló szervezés, vidám kollégák várták a látogatókat, hisz ezen a napon a Strauss teljes csapata jelen volt, családtagjaikkal és bensőséges hangulatban ünnepeltek ügyfeleikkel – egy igazán családias légkörben. A gyerekek hokizhattak Szombathelyi Pingvinekkel. A legnépszerűbb a szalon közepén fotózásra és egy kis elmélyülésre csalogató Ford Mustang volt, amely az osztrák cégtől megvásárolható. 

Felejthetetlen langalló, és gesztenye sült helyi vállalkozók kemencéiben, ezek mellé finom kőszegi Frank bort kínált a Strauss, kulináris élvezetekben is bővelkedett a rendezvény, nem csupán technológiai csodákban.


 

közösség

további frisss

lap tetejére