Fidesz: Czeglédyt fizetik, a diákokat nem

MTI Fotó: MTI/Bugány János • 2017. augusztus 01., kedd •
A Fidesz felháborítónak tartja, hogy a költségvetési csalás gyanúja miatt hetedik hete előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba továbbra is kapja a fizetését a szombathelyi önkormányzattól, miközben az ügyben károsult több ezer diák hiába várja a pénzét - mondta Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő keddi sajtótájékoztatóján.
Fidesz: Czeglédyt fizetik, a diákokat nem

Budai Gyula szerint a szocialista politikus által irányított bűnszervezet több mint 3 milliárdos adócsalást követett el és több ezer diák pénzét lopta el, ugyanakkor úgy tudják, hogy mai napig kapja képviselői juttatását.

 "Úgy látszik a szocialistákat nem zavarja, hogy Czeglédy fizetést kap, miközben több ezer becsapott diák várja azt a pénzt, amiért megdolgozott" - fogalmazott. Felháborítónak nevezte, hogy az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) nem mondtatta le Czeglédy Csabát a képviselői mandátumáról a büntetőeljárás megindulása után, hanem védik őt és még fizetést is biztosítanak számára. Szerinte az MSZP és az DK ezzel "fizeti ki" Czeglédy Csabát, "ez lesz a hallgatás ára".
 

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére