Fidesz: az MSZP és a DK számoljon el a diákoktól és az államtól ellopott pénzzel!

MTI fotó: MTI/Bugány János • 2017. július 20., csütörtök •
A Fidesz ismét felszólítja az MSZP-t és a DK-t: számoljanak el a diákoktól és az államtól ellopott pénzzel a Czeglédy-ügyben, ahelyett, hogy a fiatalokat átvágó, adócsaló ügyvéd mögé állnak.
Fidesz: az MSZP és a DK számoljon el a diákoktól és az államtól ellopott pénzzel!

 Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján kijelentette: annak ellenére, hogy az előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba a szocialisták és a DK szombathelyi frakcióvezetője, a baloldali pártok mégis sunyítanak, hallgatnak. 

A fideszes politikus a Czeglédy-ügyet az egyik legaljasabb és leggátlástalanabb szocialista korrupciós ügynek nevezte, emlékeztetve: az előzetes letartóztatásban lévő ügyvéd és bűnszervezete több ezer diákot csapott be és használt ki, valamint 3,3 milliárd forintos adócsalást követett el diákszövetkezet felhasználásával.  Emlékeztetett: több ezer diák nem jut a fizetéséhez, miközben a Czeglédy Csabához  köthető osztrák széfből előkerült 10 millió forint értékű arany csak egy kis szelete az elcsalt pénznek. 

Felvetette: talán külföldön rejtegeti a diákoktól és az államtól ellopott többi pénzt is, de, mint mondta, az is felmerül, hogy a diákokat pártfeladatra is felhasználták. 

 

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére