Fényes sikert aratott a Westside Karlovy Vary-ban is

PCS/Westside - fotó: Westside - facebook • 2017. május 29., hétfő •
A szombathelyiek a párosok és a formációk mezőnyében is eredményesen szerepeltek a csehországi kontinensviadalon.
Fényes sikert aratott a Westside Karlovy Vary-ban is

A hétvégén Karlovy Vary adott otthont a Hip-hop United Európa-bajnokságnak. A magyar színeket a szombathelyi Westside Tánc Sportegyesület képviselte és idén még jobb teljesítménnyel rukkoltak ki, amelynek meg is lett az eredménye. Vincze Csaba az egyesület vezetője és koreográfusa értékelte a hétvégét.

Az idei kontinensviadal sokkal nehezebb volt, hiszen több csapattal kellett felvennünk a versenyt és színvonalban is magasabb volt. Ugyanakkor az Eb atmoszférája lenyűgözött bennünket és a riválisok hihetetlen jó produkciókkal készültek, ezért nekünk is többet kellett mutatnunk - mondta Vincze Csaba.

A hosszú utazás és a nagy tét ellenére remekül szerepeltek a szombathelyi táncosok.

A bronzérmes páros - Madarász Vivien és Vörös Zoltán

Két csapatunk sajnos nem jutott döntőbe, H.B. Squad a 11., míg az N.G. X. a 14. helyen végzett a saját kategoriájában. A helyezések elég árulkodóak, rengeteg csapattal kellett táncosainknak felvenni a versenyt. Megacrew kategóriában két formációnk is érdekelt volt. A felnőttek közöttk a Hyperbeat rutinos induló volt, de a The X Crew Junior formációnk most esett át a tűzkeresztségen. Mindkét csapat remek produkcióval biztosította helyét az esti döntőben, végül az X crew a 8., míg a Hyperbeat az 5. helyet szerezte meg.

Nem csak a formációkért szoríthatott Szárnyas Mónika és Vincze Csaba, hiszen a párosok mezőnyében is láthattunk Westside táncosokat.

A büszke edzőpáros - Szárnyas Mónika és Vincze Csaba

Kulcsár Laura és Bakk Kristóf szenzációs formában voltak, erről tanúskodik az elért negyedik helyezésük is. Madarász Vivien és Vörös Zoltán pedig a felnőtt duó kategóriában 3. helyen végeztek. Nagyon boldogok és büszkék vagyunk táncosainkra, akik kemény munkával érték el ezeket a sikereket. Azt hiszem, mindent elmond, hogy a bevonulásnál csak a magyar tábor tapsolt, de a táncok végeztével, főleg a Hyperbeat produkciója után az egész csarnok álló ovációval díjazta a látottakat! Számtalan gratulációt fogadtunk mind mi edzők, mind a gyerekek. Ilyet még nem sokszor éltem át, őszintén szólva a világ legboldogabb edzőjének éreztem magam. Talán nem veszik rossz néven a táncosok, de nem csak büszke trénernek, hanem büszke apukának éreztem magam, akinek a kis féltett gyermeke, nemcsak szépen helytállt, hanem bőven túl teljesítette azt - mesélte boldogan az egyesület vezetője.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére