Szombaton inkább ne a Kőszegi-hegységben kiránduljon

Szponzorált tartalom, Z-shops.eu • 2018. november 29., csütörtök •
Veszélyes lenne.
Szombaton inkább ne a Kőszegi-hegységben kiránduljon

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. 2018. november 30-án és 2018. december 1-jén a Kőszegi-hegység területén (Kőszeg, Bozsok, Velem és Cák községeket érintően), valamint 2018. december 2-án Szentpéterfa községhatárban, a vadkárok mérséklése érdekében nagyvad állományszabályozó vadászatot tart, reggel 8:00 órától délután 16:00 óráig. Kérjük a tisztelt lakosságot, illetve a térségbe látogatókat, hogy ezen időszakban mellőzzék a terület látogatását, illetve fokozott figyelemmel közlekedjenek. Köszönettel, a Szombathelyi Erdészeti Zrt. munkatársai.

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. 2018. november 30-án és 2018. december 1-jén a Kőszegi-hegység területén (Kőszeg, Bozsok, Velem és Cák községeket érintően), valamint 2018. december 2-án Szentpéterfa községhatárban, a vadkárok mérséklése érdekében nagyvad állományszabályozó vadászatot tart, reggel 8:00 órától délután 16:00 óráig. 
Kérjük a tisztelt lakosságot, illetve a térségbe látogatókat, hogy ezen időszakban mellőzzék a terület látogatását, illetve fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Köszönettel,

a Szombathelyi Erdészeti Zrt. munkatársai.

közösség

további frisss

lap tetejére