Félgőzzel búcsúzott az idei AlteRába

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. július 17., vasárnap •
Esőben és sárban tomboltunk a szombati koncerteken.
Félgőzzel búcsúzott az idei AlteRába

Az időjárás nem volt túl kegyes az idei Rába-parti kerti partihoz. Hol esett, hol nem, de egy valamink biztosan nem volt: melegünk. Minden nap azt hittük, majd másnap felszárad a dagonya, vagy legalább egy kis utómunkával kavicsot vagy - bármilyen más, hülyén szólva - nedvszívó anyagot szórnak a sárfoltok, pocsolyák helyére a szervezők, de nem így lett. Szombatra gumicsizma ide vagy oda már nagyon csúszott a helyszín, és a legkomfortosabb mégiscsak a sátor alatti sörpadok egyike volt. Pedig bulizó korosztály a tiniktől a kisbabával érkező családosokig terjedt.

Bár a Szabó Balázs Bandáján még nem esett, reménykedtünk benne, hogy nem is fog, főleg mikor Balázs rázendített az „eső mossa össze szívüket” című részre a Bájolóból. Igaz már ekkor is volt aki elázott a sörtől és olyan táncot lejtett, hogy csak néztünk. A partihangulatot megalapozta az a jó kedv, amit pár lánybúcsút tartó társaságból fakadt, ám látni lehetett, mindenkire rányomta a bélyegét a júliusi 14 fok.

Aztán jött a Quimby, akik minden tőlük telhetőt megtettek még úgy is, hogy Kiss Tibi náthás volt. Ezt később ő maga is bevallotta, elmondta, hogy 35 fokban fázott meg. Éljen a légkondi! A Quimby hozta azt amiktől ők Magyarország egyik legnépszerűbb bandája, de kevés volt még ez is ahhoz, hogy felejthetetlen legyen az élmény. Az este további részét az Esti Kornél tette szerethetőbbé, aztán szépen lassan hazavánszorogtunk.

A szerdai galériánkat itt, a csütörtökit itt, a péntekit pedig itt nézheted vissza. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére