Ezen házon a ’70-es évek óta semmit nem változtattak

Tóth Eszter/delish.com • 2016. szeptember 04., vasárnap •
És most akár meg is veheted. Bútorokkal együtt.
Ezen házon a ’70-es évek óta semmit nem változtattak

A hetvenes évek Amerikájának lakberendezési stílusa meglehetősen furcsa lehet a magyar szemnek, ugyanis amíg nálunk akkoriban előre rendelhető, egyengyártott bútorokkal rendezték be a lakásokat, az USA-ban a harsány színek és a minél feltűnőbb berendezés játszotta a főszerepet. Most ezt nem csak retro fotókon, hanem a valóságban is megtekinthető, ugyanis az eladó lett az a Massachusetts-i ház, amelynek berendezése a hetvenes évek óta változatlan.

A ház az első tulajdonosok ízlése szerint épült és a berendezést is ők választották, a következő lakók pedig úgy döntöttek, nem változtatnak semmin. Húsz évig éltek ebben az időkapszulának is beillő otthonban, azonban most ők is továbbadnák.

A kétszintes öt hálószobás házhoz tartozik még egy medence és egy „privát romantikus sarkocska” is (jelentsen ez akármit). Szóval, ha eddig egy rózsaszín és lila hálószobás, lime színű konyhával és érdekes bútorokkal ellátott házikóról álmodoztál, most akár meg is szerezheted magadnak, mindössze alig több, mint 165 millió forintnak megfelelő dollárért. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére