Ezeket az applikációkat töltsd le, hogy megkönnyítsd a nyarad

frisss.hu • 2015. július 20., hétfő •
Ha már az okostelefonok korszakában élünk, vegyük hasznát minden előnyüknek.
Ezeket az applikációkat töltsd le, hogy megkönnyítsd a nyarad

Airbnb

Ezt töltsd le, ha szállásfoglalásban segítségre szorulsz. Kiadó apartmanok, nyaralók és otthonok közül válogathatsz a világ 190 országából, több mint 34 ezer városból.  Ne csak szimpla szobára gondolj, itt akár jégkunyhóba vagy kastélyba is költözhetsz egy kis időre. A rendszeren keresztül könnyedén felveheted a kapcsolatot a házigazdával és megerősítheted utazásod időpontját.  Világszínvonalú ügyfélszolgálatával és egyre növekvő felhasználói közösségével az Airbnb a legegyszerűbb módja annak, hogy az emberek pénzzé tegyék kihasználatlan helyüket és lehetséges bérlők millióinak mutassák meg azt.

Anti Mosquitos

Amikor már azt hittük nem tudunk meglepődni, megláttuk a szúnyogűző applikációt. Az ingyen letölthető szúnyogűző program használatakor a telefonunk egy nagyon magas frekvenciájú hangot bocsát ki magából, amit az emberek nem hallanak meg, viszont a szúnyogok ellen elvileg használ.

Útiszótár

Több okból is hasznos alkalmazás az úti szótár nyáron. A legtöbb helyen persze beszélnek angolul, de akadnak azért kivételek. De bármennyire jó beszél valaki egy idegen nyelvet, mindig jól jön egy fordítóapplikáció. A programot ingyenesen tölthetjük le, és 22 nyelven hallgathatjuk meg a nyaralás alatt előforduló kifejezéseket. Ingyenesen azonban csak az általános mondatokat tudjuk elérni, bármilyen extra kifejezést szeretnénk meghallgatni és megtanulni, azért nyelvenként 3,99 eurót kell fizetnünk. 

Meteora

Ez az Országos Meteorológiai Szolgálat applikációja, ami folyamatos jelzéseket küld a mobilodra, ha erős a környéken az UV-hatás és tájékoztat a várható időjárási veszélyekről.

 

közösség

további frisss

lap tetejére