Ezekből a csillagjegyekből válnak a legjobb vezetők

frisss.hu fotó: Panda Security.com • 2017. augusztus 04., péntek •
Te köztük vagy?
Ezekből a csillagjegyekből válnak a legjobb vezetők

Oroszlán

Az Oroszlán jegyűek jó csapatjátékosok, de tudnak egyedül is dönteni, ha arról van szó. Fontos számukra a tisztelet, a jó légkör és a pozitív visszajelzés, hogy jó az, amit csinálnak. Nem riadnak vissza a felelősségtől, odafigyelnek a részletekre és semmit sem hagynak félbe. A legkarizmatikusabb személyek ők, így kellő hatást tudnak gyakorolni a dolgozókra és az ügyfelekre is. Jó vezetők, mert sokat várnak a munkatársaiktól, de éppen annyit, amennyit terhelni lehet őket. Ők kellően sokat dicsérnek ahhoz, hogy mindenkinek meglegyen a komfortérzete, de okosan bánnak a szavakkal, jól megválogatják őket, hogy a kérés célba érjen. Sokszor kemények, de csak akkor eresztik ki a karmaikat, ha nagyon muszáj.

Kos

A Kosok született főnökök, bár kikérik mások véleményét, sokszor döntenek egyedül, mert élvezik a függetlenséget. Ha a döntésükbe hiba csúszik, nem tolják rá másra a bajt, próbálják egyedül megoldani még akkor is, ha megoldhatatlan a probléma. Nem ismernek lehetetlent és nem ismerik a nem szót sem, amit kitűztek maguk elé, annak sikerülnie kell. Kifinomult az igazságérzetük, odafigyelnek az alkalmazottakra akkor is, mikor ők azt hiszik szabadjára vannak engedve. Nem szeretnek parancsolgatni, de elvárják, hogy elsőre és egyszerre megértse a kolléga azt, amit kérnek, ha nem így van, akkor viszont előjön a türelmetlenségük, ami nem mindig előny. Nem bírják a lassúságot, de ha pörgős kollégák veszik körül őket, hamar és jól megy a munka. Teherbírásuk és lankadatlan pozitív hozzáállásuk motiválja a dolgozókat, ami segíti a kreativitást és a jó légkör kialakítását.

Bika

Hihetetlen türelmük nagyban segíti a tökéletes munkahely kialakítását. Makacs és erős kezű vezetők, akik nem engedik ki a gyeplőt a kezük közül. Rendíthetetlenül menetelnek előre a kitaposott vagy az előre ki nem járt úton, mert hisznek a sikerben. A Bikák emberközpontúak, mellettük mindig zajlik az élet és fontos is számukra, hogy ne legyenek egyedül. Nagy teherbírásuk van a munka területén, ami sokszor a magánélet rovására is megy. Nagyon körültekintő és alapos személyek, de megkövetelik a pontos és tökéletes munkát. Az egyik legszorgalmasabb és legprecízebb jegy képviselői, ám vállalkozó szelleműek, amivel sokszor elég nagy kockázatot is vállalnak.

közösség

további frisss

lap tetejére